Novosadski kik-bokser Nenad Pagonis sproveden u tužilaštvo na saslušanje 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kik-bokser Nenad Pagonis sproveden je danas u Osnovno javno tužilaštvu gde će biti saslušan jer se sumnjiči da je pretukao svoju ženu.

On je u prepodnevnim satim doveden u pratnji policije sa lisicama na rukama u Osnovno javno tužilaštvo gde će u svojstvu osumnjičenog biti saslušan zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Nenad Pagonis je osumnjičen da je svojoj supruzi udarcem pesnicom polomio rebro zbog čega je završila u bolnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nenad Pagonis je bivši evropski i svetski prvak u kik-boksu. Po okončanju kikbokserske karijere, posvetio se trenerskoj karijeri i ima svoju školu kik- boksa Pagonis Fight Academy, a iz hobija se bavi i muzikom i ima svoj rok bend „Juristik rok“.

Pagonis je javnosti poznat i kao član Srpske napredne stranke u koju se učlanio još 2013. godine među prvim poznatim sportistima. On od tada redovno daje svojim potpisom javnu podršku Aleksandru Vučiću i SNS-u.

Ovaj kik-bokser važi i za bliskog prijatelja premijera Srbije Miloša Vučevića, koji je pre pet dana, odnosno dan pred izbore, na svom X nalogu postavio sliku na kojoj se nalazi zajedno sa Pagonisom. Na slici se nalaze i bivši fudbaler Miloš Krasić i bivši košarkaš Darko Miličić, koji su takođe javno podržali SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari