Novosti: Dramatične najave kraha

Ostavite komentar


  1. Ja ne mogu da zamislim jutro i kafu bez lista novosti,verujem da ce drzava uraditi sve i da ce iznaci neko resenje za spasavanje novosti.

  2. Teško je ispetljati sudbinu ovih novina i kome zaista pripadaju.

  3. Dnevne novine Novosti imaju dugogodišnju tradiciju i država treba da nadje rešenje za opstanak kompanije.

  4. Novosti su se urušile same. Nisu objektivne već dugi niz godina. Služe vladajućoj partiji. Pročitajte neki komentar glavnog urednika pa procenite objektivnost informisanja u tom mediju.

  5. Novosti imaju dugogodišnju tradiciju i država treba da nadje rešenje za opstanak kompanije. –

  6. Уобичајена пракса нелустрираних србијанских режима према медијима. Држећи их у контантном финансијском поданишту, индиректно ако не и директно утичу на уређивачку политику.
    Овде су Новости само једна у низу ”колатералних штета”.

  7. Ako se ovako (sa spasavanjem) nastavi ,docicemo jednog danau u situaciju da i drzavu spasavamo ,a drzava smo mi svi.

  8. Ja ne mogu vise ove sns botove da podnesem sa glupavim komentarima, imam osecaj da jedna osoba pise sve te komentare!

  9. "Perjanica srpskog novinarstva"… Nešto smešnije odavno nisam pročitao. Pa Novosti su bile Informer pre Informera. Dno dna….

  10. Sedam hiljada Vrštana su godinama zaposleni u nacionalnoj službi zapošljavanja i oni odavno ni neznaju šta su to novosti.
    Buduće kolege dobro nam došli. Ni oni a ni verovatno bi nikome nisu potrebni, a i lepa vam zgrada u centru Beograda

  11. Mnogo se nasekirah za novosti dmitrovic radi za sns i vucica.

  12. Па, перјанице наше, запослени и уредници немојте то да дозволите. Како пишете тако вам и јесте…

  13. Kao prvo, predlazem vam da otpustite iz kompanije kadar CK SKHrvatske i polaznika politicke skole Kumrovec , druga Ratka Dmitrovica. Ustedecete najmanje deset hiljada Eura mesecno koliko iznosi njegova bruto plata, ako ne i vise.. Malo li je?

  14. Imali razlike izmedju Dmitrovica i Novosti 90_ih i danas. Informer je za Novosti samo velika crvenkapa.

  15. U zgradi Novosti i Borbe se neprestano odvija težak lopovluk i krađe koje niko ne sankcioniše, pogotovo od vremena Manje Vukotića i crnogorske vlasti u zgradi. A i ovi sada smrde od glave do pete. Svi šefovi i šefčići u zgradi su obične lopuže koje treba isterati iz zgrade i pohapsiti

  16. Dolaskom Ratka Dmitrovića na njeno čelo, Novosti su postali šovinistički list.

  17. Vecernje novosti su prestale da budu vecernje novosti od onog dana kada su prestale da budu sopstvena kuca i posle za ostalim listovima u velicanju Slobodana Milosevica.Prije toga su bas bile jugo vecernje novosti jer ih je svako citao i razumeo.Danas ove jadne novine zive pod cijom komandom neznam ali da im nije blacenja Crne Gore nebi ni mogle opstati.Ne razumem zasto V.N.ne pogledaju ko ih je doveo dotle da im se nijednaa vest nemoze verovati e zbog toga dragi moji ste na putu propasti ,pogledaajte sta pisete i ko vas je doveo na rubu propasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.