NUNS i NDNV: Gradonačelnik Kragujevca da se javno izvini novinarima

Ostavite komentar


  1. I bez IZVINJENJA ocigledno Radomir Nikolic nikada nije bio dostojan funkcije gradonacelnika jednog tako znacajnog grada u Srbiji kao sto je Kragujevac. Njegova jedina referenca bila je ta sto je rodjeni SIN Tomislava Nikolica, takodje nedostojne persone i za upravnika groblja, a kamoli PREDSEDNIKA SRBIJE. Ali to je vec nepotizam.
    NIKOLICI su dokazani KRADOMANI, a posto je ovo vreme lopova, lazova i ubica, razum,jivo je da su iskoristili priliku. I oni nisu krivi, KRIV JE NAROD U SRBIJI, sto im je tu priliku omogucio, i dozvolio da mu se to desi ne pruzivsi ni najmanji otpor. Dok su naivni Srbi proganjali TADICEVE da ih ne izdaju, IZDADOSE IH NIKOLICEVI ZA TRICAVIH 100 MILIONA. Da li su to isti oni Srbi koji su probili Solunski front i Svabu poterali sve do Alpa? Ili je to Srbin za navek potkupljen od nekog prezivelog ESESOVCA koji je streljao decu po Kragujevcu? Jedno je ipak ocigledno Srbi su kao Indijanci prevareni i opeljeseni za bagatelu, takoreci jedno ogledalce i bocu viskija. Ovakvom zlocinu mogao bi da sudi samo PREKI SUD.

  2. Od onolikih napada na gradonačelnika Kragujevca da se izvini novinarima oni su ti koji treba da se izvine Radomiru.

Ostavite komentar


Društvo

"Dobro sam se zabavljao, imali smo tri testa": Učenik Gimnazije iz Zaječara Stevan Cvetković, koji je osvojio drugo mesto na svetu iz egleskog jezika, govori za Danas 7

„Dobro sam se zabavljao, imali smo tri testa“: Učenik Gimnazije iz Zaječara Stevan Cvetković, koji je osvojio drugo mesto na svetu iz egleskog jezika, govori za Danas

"Za mene je engleski jezik globalno povezivanje. Primer je to da nas je taj jezik spojio, pošto smo svi međusobno komunicirali na engleskom. Bez tog jezika, kako bismo jedan drugog razmeli? Taj jezik nas je bukvalno spojio", kaže za Danas učenik Gimnazije iz Zaječara, Stevan Cvetković, koji je nedavno osvojio drugo mesto na svetu, u kategoriji HIPPO 5 na takmičenju iz engleskog jezika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.