NUNS i NDNV: Nekorektan odnos Vučića prema N1

Ostavite komentar


  1. Za visok stepen odgovornosti neophodno je posedovati visok stepen svesti. Do sada nisam zapazio da premijer raspolaže takvim resursom. Naprotiv.

  2. A ja nikad vise laznih afera protiv premijera nisam procitala nego ove godine. I sve se pojavljuju jedna za drugom, dan za danom. I to pred izbore. Opozicija je toliko providna da je to vec smesno.

  3. najlakše je napadati i kukakati kako te neko napada a rezultati se vide iz dana u dan stabilnost na balkanu r raste ekonomija u srbiji naravno mudrom politikom koju vodi premijer koji vodi svoju zemlju a ne da smišlja afere

  4. odgovara pa naravno koji je do sad premijer održao konferencija za novinare ko vučić ni jedan sve su bile prenošene svugde znači korekntno od strane njega ispoštovani svi gledadte i sa čudjenjem se pitam odakle mu volja da im svima čovek kulturno odgovori svima mudro i pametno

  5. Pravdu možete dobiti samo u Strazburu;Ne očekujte da vas sns potrčci/klimoglavci/ćutolozi proglase nevinima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.