NUNS i NDNV: Vlada u stilu Pinka i Informera

Ostavite komentar


  1. Dobili su oni sve kao sto je receno kao i svi drugi mediji. Ne razumem sta sad blate praznu slamu i okrivljuju druge pa i vladu zbog gasenja novina. Nerazumem zbog cega je vama nemoguce da se novine koje se ne prodaju i ne rade kako treba zatvore. Tu nije kriva ni vlada ni nas predsednik. Srajkovanjem gladju i takvim ponasanjem nece nista postici. Resenje postoji kao sto je i vlada rekla da sta god treba da se obrate.

  2. Za gasenje Vranjskih postoje mnogi problemi,a oni sto kritikuju bolje da zadju dublje u probleme nego sto samo kritikuju.

  3. Nije mi jasno zašto se pristalice SNS-ovaca žale da je "Danas" postao opozicioni mediji kada im dozvoljavaju da zloupotrebaljavaju "zelene pluseve" na komentare SNS-ovaca i "crvene minuse" na objektivne komentare!

  4. Sudeći po broju pro-vladinih odnosno anti-Vranjskih lajkova na donjim komentarima, jasno je da se Vukašin Obradović nešto žestoko zamerio nekoj od tamošnjih ispostava Udbe (jali vojne jali civilne) i sad je došlo dokle je došlo. A "službini" SNS botovi ovde uredno zarađuju svoj sendvič i budući beneficirani radni staž kad se izmeni zakon o "službi". Kuku-lele …

  5. Meni samo nije jasno zasto Danas dopusta ovo nasilje botova. Zasto, zarad opsteg dobra, ne prestanete da objavljujete ove sramotne, ispod svakog minimuma inteligencije, nepismene komentare? Zasti ne ukinete glasanje "za" i "protiv"?

  6. Bez obzira sta mislio o Danasu to je ipak jedan od retkih medija na srpskoj sceni koji ne cenzurise komentare svojih citalaca ili to radi u mnogo manjoj meri od ostalih.I za to im se mora odati priznanje.Nazalost postoje mediji kojima su puna usta nekakve borbe protiv cenzure a sami je najvise sprovode.
    A sto se tice NUNS-a i NDNV-a to su odavno prestala biti udruzenja za zastitu nacela profesije i samih novinara,ako su to ikada uopste i bila.Tako da su njihova misljenja i politicka saopstenja totalno irelevantna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.