NUNS i NDNV: Vučić nema moralno pravo da u Davosu govori o medijskim slobodama

Ostavite komentar


  1. Suludo je i krajnje licemerno, da o slobodi medija u kriznim dituacijama govori lik koji gasi nezavisne medije i progoni novinare još od devedestih, kao miloševićev ministar informisanja i danas ,kad je u fotelji u kojoj je sedeo milošević, a uz to permanentno sam proizvodi krizne situacije zarad ličnog političkog i ekonomskog profita!

  2. Bolje da su mu dali krplje i lopatu da razgrće sneg. Za njega je sloboda medija u kriznim medijima kad mediji slobodno mogu da snimaju i vrte njegova spektakularna spašavanja zavejanih u kriznim situacijama istorijskih smetova.

  3. Ovo mi baš liči na NUNS i NDNV?! Borimo se za slobodu mišljenja, govora i sve medijske slobode ali, tako što zabranjujemo da govore oni koji ne misle isto kao mi?! Bože mili, čuda velikoga?! A, ko to Vučiću treba da dozvoli da u Davosu govori o medijskim slobodama?! Ako se ovako borimo za medijske slobode doći ćemo ponovo do onih minhenskih pivnica, tamo gde je sve i počelo? Ljudi moji, ili sam ja glup i nedorastao ovim „modernim“ shvatanjima demokratije i ljudskih sloboda, ili je ovaj svet otišao u tri lepe….?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.