NUNS i UNS: Brutalni pritisci na novinare KRIK-a

Ostavite komentar


  1. Ovim nazadjacima se izgleda bas trese pod nogama. Postaju sve gori iz meseca u mesec. Strah me je i pomislim kakvo ce ludilo biti pred izbore.

    1. Trese se vama mrziteljima i marionetama CIA-NATO-MI6 , jer svi dosadašnji pokušaji slamanja Srbije i Vučića pali su u vodu. Kada bi vi, koji sebe nazivate opozicijom, imali bar malo pameti, shvatili biste da radite za neprijatelje Srbije. Napred mrzitelji, pokažite raskoš primitivizma i plitke pameti koje posedujete .

  2. Kako ste brzi u osudi kritike rada novinara iz svoje branše, a uopšte se ne bavite time kako je taj novinar jurio ženu koja je gurala bebu u kolicima i doveo je u opasnost samo da bi isfabrikovao neki intervju i u njemu napao njenog muža, a u stvari, cilj je napad na njenog devera. Gde tu vidite profesionalno ponašanje?

  3. Postovani,odakle vam ta informacija da javne licnosti imaju manji stepen zastite privatnosti od obicnih gradjana?
    Na osnovu iskustva sa vladajucim strukturama,mislim da je potpuno obrnuto..
    Odakle pravo SNS da prisluskuje,ometa,kompromituje jednu obicnu gradjanku samo zato sto se usudila da u javnom komentaru kritikuje BIA?
    Ko sme da prisluskuje saradnike stranih kompanija,da ih ometa u poslu,vrsi nadzor nad svim telekomunikacijama,bez odobrenja suda,tuzilastva i nadleznih institucija?
    U svakoj normalnoj uredjenoj demokratskoj drzavi, cak i prijava politickih subjekata umesanih u nedozvoljene transakcije,bi istovremeno znacila zastitu lica koji su to prijavili,a ne politicki progon,pritiske,maltretiranje,omalovazavanje,blokiranjem nadleznih institucija za regularnu prijavu i sl.?
    Da li trebaju ambasade stranih zemalja da se ukljuce u zastitu ekonomskih interesa svojih kompanija i lica koji su te transakcije prijavili kao i u zastitu onih svojih kompanija cije saradnike maltretira aktuelna vlast?
    Ko stiti obicne gradjane izlozene populizmu,kompromitovanju,prostakluku i medijskom maltretiranju??
    Sta radi uopste zastitnik gradjana?
    Koliko ljudskih zivota treba da bude unisteno usled nedostatka zastite i pravnog reagovanja?
    Sta bi sa izjavom da politika ne sme da se mesa u zdravstvo,a kamoli u interese stranih privatnih potencijalnih investitora?
    Gde je tu obecana strucnost iznad politike?
    Koliko jos potencijalnih investitora trebamo da oteramo od sebe usled populistickih i primitivnih metoda omalovazanja istih?
    U kom pravcu ide Srbija?
    Ka demokratski uredjenom,modernom,visoko razvijenom drustvu-svakako ne,narocito uz prethodno opisano maltretiranje obicnih a politicki nezavisnih gradjana.
    Moramo li zaista da budemo prepoznatljivi po primitivizmu,populizmu ili po visoko profesionalnom strateskom partnerstvu u svim oblastima sopstvenih interesa?
    Sta bi sa onim-bolje,jace,brze?
    Gde?U propast ili………
    Pametnome dosta!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.