NUNS: Nadležni što pre da utvrde ko stoji iza pretnji novinarki NIN-a

Ostavite komentar


    1. Pretnje koje je Vucic sam izmislio
      I kako poredite coveka koga cuva ogromno obezbedjenje sa jednom nezasticenom zenom i novinarkom
      Ukljucite mozak pre nego sto nesto napisete

  1. Uveren sam da danas u Srbiji ne postoji bolja novinarka od Vesne Mališić, inteligentnija, analitičnija, čestitija, bogatijeg rečnika i jezika… Zbog toga ona i predstavlja pretnju našoj neukoj vlasti i njenim epigonima. A pošto je nekim racionalnim argumentima nemoguće osporiti nijedan njen tekst, ostaju samo pretnje. Nema veće i već uobičajene sramote za društvo u kome se uklanjaju najbolji.

  2. Nekada se vesti slušale i čitale kao zakonska akta. Sada se novinarima ništa ne veruje. Pitam se ko je kriv. Narod ili novinari?

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.