NUNS: Osuda pretnji uredniku Danasa Božidaru Andrejiću

Ostavite komentar


    1. Paja to ponavljam stalno. Patka je reci da napredni imaju malu podrsku. Oan je prevelika, nikada veca sa tendencijom porasta jer se drzava pretvorila u farmu i parove. Narod samo to gleda, niko ne cita knjige i slabo se ide u pozoriste. Toliku masu je tesko kontrolisati a Vuciceve pristalice su pocele da prete i samom predsedniku da se obracuna sa opozicijom ili ce oni to da urade. Koliko mi se cini oni ne mare za Vucica vec za to da drustvo ostane kakvo jeste znaci oni brane sistem i bojim se da ako dodje do sukoba Vucic nece poslati policiju da zastiti gradjane opozicije.

  1. Veliki broj učesnika društvenih mreža se krije iza „prigodnih“ alijasa, pa tako i taj „Rade Mješalica“.
    Kadgod naiđete na neko ne-verodostojno ime na fejsu, možete biti sigurni da se ne radi o nekom koji se stidi da koristi svoje ime, već da se najverovatnije radi o PROVOKATORU kojeg plaćaju one strane službe koje žele da se ponovo međusobno pokoljemo!

  2. Dajem punu podrsku glavnom uredniku i njegovim novinarima i netreba dozvoliti bilo kakav napad na njih. Jedini list u Srbiji koji objavljiva istinite dogadjaje na terenu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.