NUNS osudio izveštavanje o nasilju nad Natašom Bekvalac

Ostavite komentar


  1. Nista neobicno u drzavi u kojoj nema sistem i u kojoj je predsednik jedan od onih koji je ogrezao u kriminal i korupciju. Sloboda medija i ne postoji i zato pojedini mediji pisu na najprimitivniji moguci nacin. Tek ce se osetiti posledice ponasanja ovog takozvanog predsednika koji je evidentno zreo za psihijatriju.Ovo sa izvestavanjem ovih medija samo proizilazi.

    1. Od početka modernog višestranačja jedino oružije protiv autokrata bilo je zgražavanje, zapušavanje nosa, gledanje sa visine uz obavezno „cccc, dokle tako? predsednik je odgovoran i za ovo i za ono“.
      Ne, predsednik je personifikacija nakaradnog sistema a Vaša borba protiv toga je jednako nakaradna jer ne daje rezultate.Znači, nešto ne valja u metodu ili u Vama.

  2. Gospoda iz NUNS-a su resila da zastite Natasu Bekvalac, ne kazem da ne treba. Ali gospodo gde biste kada razne televizije pravise mesecima i godinama emisije o ubistvu one pevacice Jelene Marinkovi mislim da se zove, i kada razni mediji nju i njenu decu povlacise po blatu. Ma ima na milione negativnih primera o pisanju nasih medija, ali vas nisam cuo da ste nekog uzimali u zastitu, jeste mozda selektivno kao za ovaj slucaj. Nemojte biti selektivni i stititi samo nekoga, vec imajte isti odnos prema svima!

Ostavite komentar


Društvo

Gradski institut za javno zdravlje: Mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije 10

Gradski institut za javno zdravlje: Mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije

U šest sportsko-rekreativnih centara u Beogradu provere kvaliteta vode u bazenima se sprovode jednom nedeljno i od početka sezone, rezultati analiza su zadovoljavajući, izjavio je Sreten Zdravković iz Gradskog instituta za javno zdravlje, koji je dodao da korisnici bazena moraju da se pridržavaju higijenskih mera, kao i da je mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.