NUNS osuđuje premijerov pritisak na javni servis

Ostavite komentar


  1. Gospodin Vucic postaje nesnosljiv u svakom pogledu. Te njegove konferencije za stampu su pravo mucenje i iznurivanje. Negativna energija, mrznja , nadmoc i bahatost vrcaju iz svakog atoma njegovog tela.
    ne mogu nista protiv takve cudovisne pojave osim da ugasim tv svaki put kad je konferencija .Mozda , kad bi svi tj njegovi ,,mrzitelji,,uradili to isto mozda bi mu neko pre ili kasnije rekao sta narod misli o njemu . Zato molim vas gasite tv kad je on u programu kao onih dana kad se gasio drugi dnevnik. Ko zna, mozda i da lupamo o serpe.Sto bi rekli u jednoj reklami deluje sasavo ali deluje!

  2. Ja ga dobro gledam, njegovo ponasanje, nervozan, samo brise znoj, recnik uzasan i za kafanu, izmislja da ga neko stalno napada i mrzi, i brinem se. Njemu nije dobro, on je bolestan, imho. Brinem se zato sto on vodi drzavu, a svi oko njega ga samo brane, da bi sacuvali svoj pozicije. Bice gore dok ne bude bolje, bojim se.

  3. Briga premijera sta NUNS pise.On ide tamo gde ga niko ne pita sto on ne zeli i gde moze govoriti sta hoce, odnosno monologe.Da nije tako dosao bi na bilo kakav dijalog S. Radulovicu ili DJ. Vukadinovicu, naprimer.On ide kod D. Vucicevica da odgovara na teska pitanja, koja mu je prethodno poslao, kao "postenom i casnom novinaru".

  4. On nije za ozbiljnu tv, pogotovu državnu, jer ovi ostavljaju sve emisije u arhivu.

  5. Ja sam primetio da se on ne skida sa TVa. A to kad ga ne bi bilo 5 meseci, za to bi vredelo placati pretplatu.

  6. treba svi da se ugledaju na pink i informer. tako će srbija najbrže u eu, preko severne koreje.

Ostavite komentar


Društvo

Utisak nedelje: Zašto vlast ruši simbole Beograda? 10

Utisak nedelje: Zašto vlast ruši simbole Beograda?

Reditelj i pisac Goran Marković rekao je, pre oko mesec dana da bi se vezao za Stari savski most kako bi sprečio njegovo rušenje. On danas kaže da “neko iz nejasnih razloga hoće da demontira most”, što je okarakterisao kao “užas” i perverziju”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.