NUNS razmatra isključenje Dragane Sotirovski

Sud časti će odlučivati o isključenju iz NUNS-a Dragane Sotirovski

Ostavite komentar


  1. Pa sta cekate.Ako je stvarno toliko puta bila nominovana za nezavisno novinarstvo a posle 27 god se prodala onda i ne treba da bude vas clan a i najverovatnije nije jer ne moze da bude u sns i nunsu.

  2. A ko ce one koji nisu novinari da zastiti od bahatih „novinara“ koji su i neznalice, a kriju se iza esnafa?

  3. Ih mnogo ce te joj nauditi.Ona je dvostruki, svetski nas vitez.Templarka I radikalka.Domaca, a jaka.

  4. Nju kao gradonacelnicu, ne interesuje sta je ko radi privatno, je njen odgovor na konstataciju da je prostorije dobilo udruženje koje vodi čovek osuđen za silovanje?!! Zaista časna i poštena žena. Ne bi začudilo ni da je, privatno, pajtos sa njim. Partijski je sigurno.

  5. pa dajte to odmah odmah uradite tako da se oslobodite jednog //kukolja/. koji svojim clanstvom sramoti vasu organizaciju,

  6. Prema svecu i tropar…Mudar naš narod…Svi znamo, ne samo Dragana S.o kakvim “ medijima“ se radi…A da li ste isključili novinare N1 i Nove i Tabloida i Nina – za sve uvrede, vređanja, huškanja na ubistvo predsednika i uništavanja i nipodoštavanja A.Vučića, Vidojkovića za dovođenje razvraćenih i kompromitovanih “ gostiju“ i degutantno izrugivanje žrtvama bande V. Nevolje? Gde ste da u svim tim situacijama koje traju već godinama na medijskom nebu Srbije kaznite isključivanjem?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.