NVO: Sporazum iz Vašingtona pred Ustavnim sudom

Ostavite komentar


  1. Opet neka anonimna NVO koja nema čak ni nekoga ko sme da potpiše saopštenje.

  2. Mene je sinoc Sainovic razuverio rekavsi da je sporazum dobar , da su ovde vec sve drzavne banke i iz Kine i iz Rusije , mnoge velike firme iz istih drzava su vec tu pa ce eto sada i iz Amerike , ali nikad se ne zna sta donosi dan a sta noc i iz kog ćorbudzaka ili stava sa Papira moze da iskrsne nesto a pogotovu od onih koji umeju da ucenjuju ili ako se garnitura promeni ali ako je Vucic slovo po slovo sve razmotrio da se ne brinemo . On stoji iza toga . On garantuje da je sve bezbedno . Ostaje nam da verujemo , ako mu Sainovic veruje , stari lisac sto ne bi smo i mi . Ali Vucic je rekao da nece smanjivati penzije pa ih je smanjio Mozda je morao , tada je trebalo dati ovima koji da prostite najeba*e kod demokrata odpustanjem , mnogi su cekali penzije dugo godina bez doprinosa pa naravno da su im bile penyije na kraju kada su ih doceklai umanjene do bola . Sve je mnogo komplikovano, a to je to , bas to da kada jedni napravi sranje to ne ispravi posle Bog otac , zato treba da se o svemu razmislja non stop, uvek , sve da se predvidi .

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.