„Najbolji su pink, u njima bi putnici bili baš happy“: Šta čitaoci Danasa misle o farbanju autobusa?

Ostavite komentar


  1. Koga briga za boju. Iskljucite bre grejanje u autobusima kad je napolju suncano i 23 stepena. Jednoj devojci se slosilo juce zbog toga. Ajde da je jedan autobus, nego u skoro svakom ista prica.

  2. Još jedno kriminalno ispumpavanje para iz budžeta u režiji napredne sekte. Da bar znaju da ukradu nego otimaju bez ikakvih skrupula. Velike su to bitange, štetočine i hohštapleri.

  3. E, Šapiću, Šapiću. Omatore, a pamet ne steče.
    Ovako, besposlen pop i jariće krsti.
    Turio sultan subašu u najgolemu čaršiju srBsku. Ama subaša k’o subaša, ne zna šta je subaša. Kao i uvek, dahijino služinče.

  4. Del Boja nabavio nekoliko hiljada litara farbe.Nije važno ako joj je istekao rok,samo da nije fluorescentna.

  5. Ako Šapić ima dokaz da plavim autobusima ne otpadaju točkovi, da nisu zapaljivi, da se ne raspolućuju u voznji – onda neka budu plavi.

  6. Teško je zamisliti bolje potrošene milione nego (pre)farbati (između ostalog) i nove autobuse.. Da nije tužno bilo bi smešno.. Kad na takve primere čuješ ono, dali bi mi vama, ali odakle..

  7. Idioti trose pare na gluposti, zato sto ce ustvari ukrasti novac od gradjana jer ce farbanje autobusa kostati mnogo skuplje nego sto treba. A sto se tice boje engleski autobusi su valjda komunisticki?!?!!!

  8. Čestitke Beograđanima na Šešeljevsko plavim autobusima. Niste glasali, i sada oni vode kolo. I vodiće kolo dok se ne opametite i počnete da glasate.

  9. Mnogo je bilo pametnije da se Šapić setio da u Beograd dolazi dosta građana iz unutrašnjosti pa da vozači budu iz Srbije kaako bi im objasnili gde da izađu i kojim autobusom ili tranvajem da nastave dalje. Ali šta sve njih briga glavno je sa li je natpis na ćirilici ili latinici i boja vozila. Šta drugo oni i znaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.