Obdukcijom utvrđeno da je Ivanović ubijen sa šest metaka

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi bilo dobro da objavite saopstenje prestolonaslednika Aleksandra Karadjordjevica o ovom ubistvu, imate ga na sajtu kraljevske porodice (royalfamily.org). Iz jednog razloga: nikada do sada nismo videli niti culi tako ostre reci od prestolonaslednka povodom bilo kog dogadjaja u zemlji. Vrlo je neuobicajeno i otvoreno, mislim da bi gradjani trebalo to da cuju.

  2. У, ала је то битно!? Да ли ће медији да расправљају : КО ЈЕ ТО НАРЕДИО, ко је извршио, може и то, али најбитније, о томе се ћути! Чаршијске приче се своде на то да су га убили….некаква српска листа"??? Ко су ти? Ми обични смртници ван примарних вести мислимо само једно, ко погоди добија пријем код вучића у 5 (ха , часова, рано ујутро), наставља традицију пријема оних који би да нешто кажу? Шта, не прима он због тога а и не прима више, има паметнија посла!? Тотално сам необавештен!

  3. ubijen je jer je smetao kriminalacima Srbima koji imaju podrsku iz vrha Srbije, to je on sam rekao u nedavnom intervjuu: " To su kriminalne strukture povezane s politikom u kojima vlada paničan strah od naše kandidature. Za nekog tko ima infrastrukturu, ko raspolaže ogromnim novcem i ima podršku Vlade Srbije, naša mala stranka ne bi trebalo da predstavlja problem. Oni, međutim, znaju šta narod o njima misli i boje se da će izgubiti ako građani budu imali alternativu. Na prošlim lokalnim izborima alternative nije bilo – ja sam bio u zatvoru, a Milović se nije kandidovao.

  4. E moj Vuline, a lepo sam ti rekao da je bolje da potrosimo pare koje nam je drzava dala na kamere, a ne na resavanje tvog stambenog pitanja …

  5. Mnogo je odvratno kada politikanti svih boja, pokušavaju da "ućare" neki politički poen nad telom Olivera Ivanovića, koje se još nije ni ohladilo. Ovakve parole, imaju istu onu ulogu koju su imale i parole svih tragičnih dogadjaja na ovim prostorima. Umesto da posluže kao opomena, kao momenat kada treba hladne glave i zdravorazumski postupati, politički lešinari, potpomognuti nevidljivim pipcima kreatora svih ovih ubistava i tragedija, pokušavaju politički da profitiraju, nesvesni da time pomaži zločincima da se njihovi tragovi zamagle, da se istrage uvedu u lavirinte i katakombe iz kojih se nikada više neće pojaviti na svetlost dana. Da li je potrebno da navodim sve one slučajeve u kojima je prljava politika totalno obesmislila istrage povodom pojedinih tragičnih dogadjaja u Srbiji a posebno na Kosovu i Metohiji? Ovom narodu ne trebaju neprijatelji. Dovoljno je da neprijatelji stoje sa strane, da ubace po neku "kosku" medju nas, a ta "koska" je uvek neki srpski život, oko koga će se nemilosrdno glodati glodari naše političke scene, nesvesni da im se iza zavese smeju organizatori takvih ubistava, smeju im se oni koji su još gori od njih. Od zločinaca koji su ubili Olivera Ivanovića, gori su jedino ljudi, koji će trgovati njegovom smrću, ne bi li se, makar na taj način, domogli vlasti i onog "kolača" koji im je jedini cilj i svrha njihovih postojanja.

  6. Ovo ubistvo gospodina Ivanovica u Mitrovici za svakog coveka koji misli svojom glavom i ko sme otvoreno da kaze nije nikakvo medjuetnicki motivisano ubistvo i ne treba u ovom slucaju kirviti Albance sa Kosmeta.
    Nalogodavac ubistva je vrh vlasti u Beogradu na celu sa Aleksandrom Vucicem i to ce se pre ili kasnije dokazati.Ovo je dokaz da aktuelna vlast koristi spregu sa kriminalcima iz podzemlja kako bi se obracunala sa politickim neistomiljenicima, i ovo je cisto politicko ubistvo kao sto je bio slucaj sa pokojnim premijerom Djindjicem.
    Polako ali sigurno se vracamo u 90-e godina. samo sto se to desavalo u vreme graadjanskog rata u bivsoj SFRJ a sada se na zalost desava u miru a medjunarodna zajednica i EU cute. Prava sramota .
    Sto duze Vucic bude na vlasti bice sve gore i gore i njegova najava da ce za vikend obici sever Kosova je najvece licemerje pre svega za porodicu, rodjake i prijatelje Olivera Ivanovica, kao i za celokupan srbski narod.

  7. Strašno je ovo ubistvo Olivera Ivanovića, strašno je tim pre što pokazuje da su razumni i zaista dobronamerni političari na meti ubica na Balkanu uvek pre nego politički zlikovci.
    Ono što iz šturih obaveštenja iz medija može da se zaključi jeste da su Ivanovića ubili profesionalci, čovek koji pucao, drugi koji ga je vozio i najmanje jedan koji je osmatrao Ivanovićevu kancelariju i dao znak za početak akcije. U pitanju je, evidentno, naručeno ubistvo, dobro organizovano, čiji izvršioci mogu da budu ili pripadnici nekih tajnih službi ili vrhunski obučeni kriminalci.
    Kome je Ivanović mogao toliko da smeta da bi naručio atentat? U ovom trenutku baš nikom i s te strane atentat deluje besmisleno. Pa ipak, motiv da se ovo ubistvo dogodi mogao bi da bude želja njegovog naručioca da se pregovori u Briselu stopiraju ili bar na neodređeno vreme odlože, što bi, iz različitih razloga, odgovaralo i srpskoj i albanskoj nacionalističkoj političkoj struji. Zbog toga je sasvim moguće da je Ivanović samo "kolateralna šteta".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.