Nova sportska hala u Inđiji, koja je trebalo da bude završena pre početka Univerzijade i u kojoj bi se održala takmičenja u odbojci neće biti završena u zadatom roku. Po rečima predsednika Opštine Inđija Gorana Ješića, hala je mogla biti završena da su svi ispunili dogovorene obaveze.

– Najveći deo sredstava za gradnju ovog objekta smo obezbedili, međutim nedostaje oko 190 miliona dinara, koje je prema dogovoru trebalo da dobijemo kako bismo završili halu na vreme i obezbedili uslove za takmičenja u okviru Univerzijade. Trenutno, s obzirom na to da će transferi sredstava prema opštinama biti drastično smanjeni, mi ne možemo u kratkom roku da obezbedimo toliki novac i završimo izgradnju hale na vreme, međutim sasvim je sigurno da će hala biti završena i to najverovatnije većtokom jeseni – rekao je predsednik Opštine Goran Ješić.

Inače sportska hala će biti namenjena različitim sportovima, poput rukometa, košarke, odbojke, tenisa, boksa, karatea, s tim da će u njoj biti moguće i organizovanje zabavnih i drugih skupova. Predviđene su i trim staze, teretana, medija centar, novinarska loža, hol sa kafeom i lokali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari