Obeležena stogodišnjica smrti porodice Romanov

Ostavite komentar


  1. Na današnji dan komunisti su ubili generala Dražu Mihajlovića.Da li je i to obeleženo?

  2. A da se obelezi smrt Kneza Mihajla ili Aleksandra Obrenovica?
    Mozda to ne odgovara ruskim spijunima, koji su u svojim vezama sa teroristickom porodicom Karadjodjevic i Bugarinom Pasicem Srbiju pretvorili u guberniju!?
    Isti koji su sa Brozom nekaznjeno ubijali po Srbiji da bi isterali Srbe, a naselili Licane, Bosance i koje koga, sada podanicki lizu ruske cizme!

  3. Jesu li ovo (pra)unuci onih što nekad nosaše po Beogradu slike Džugašvilija?

  4. Svega tri komentara ali vrlo slikovita. Suza za Generala, milionito pominjanje ubica srpskih domaćina, inteletualaca i omladine i nezaobilazni Josipovi likvidatori svega što je srpsko. Nije važno što je u genocidu tokom ww2 Draža ubio više od 100.000 Bošnjaka (žena, dece i staraca) a to kulminralo 1995. godine usrebrenici ili što je Romanov pobio najmanje 10.000.000 Rusa u miru i isto toliko ulaskom u ww1, dok su njegove pristalice tokom kontrarevolucije i zapadne intervencije ubili takođe 10.000.000. Ovo je model mišljenja koji uverava Srbe da je carska Rusija ušla u ww1 zbog Srbije. Koliko glup treba biti pa u to verovati?

  5. Blago nama s ovakvim tumačima i nosiocima istorije…Rusije!

    Redovno ali selektirano obeležavamo različite godišnjice iz naše istorije, po volji partija na vlasti, samo nam još nedostaju ruske carske porodice. toliko ih ni zvaničnici u Rusiji ne slave toliko. .

Ostavite komentar


Društvo

Pet osoba uhapšeno zbog utaje poreza 10

Pet osoba uhapšeno zbog utaje poreza

Poreska policija u Novom Sadu uhapsila je jednu osobu u tom gradu i četiri u Beogradu zbog postojanja osnovane sumnje da su izvšili krivično delo utaje, čim je oštećen budžet Srbije u iznosu većem od 352 miliona dinara, čime su ostvarili imovinsku korist veću od jedne milijarde dinara, saopštila je danas Poreska uprava (PU).

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.