Obezbeđenje napalo ekipu TV N1, kompanija Aseko se izvinila

Ostavite komentar


  1. Svakoga ko termine kao „Amerika“, „zapad“ i slično koristi u negativnom kontekstu treba poslati na psihijatrijsku analizu, to je sve što imam da kažem o ovom incidentu, i o svim sličnim incidentima.

    1. A zašto? Je l’ treba o njima da govorimo u pozitivnom kontekstu i kad pričamo kako su nas 3 meseca zasipali osiromašenim uraniumom i tako zatrovali za narednih ko zna koliko hiljada godina , znaš ti bre koliki je period poluraspada uraniuma???

      1. Ti ne shvatas sta je hteo covek da kaze.
        Kaze ti lepo da partijski govor izlazi iz ovog bezumnika i da je takav kao neko ko je naoruzan neko ko treba da bude na psihijatriji pre nego na ulazu.
        Sutra tebe takav manijak moze da upuca i da izadje za 5-7, pa misli o tome.

  2. Eto, voli čovek da obezbeđuje objekte i tako je sam odabrao tu zgradu i čuva je, a usput pomalo i samoinicijativno mlati po novinarskoj opremi. Ni onaj kontejner na slici levo ne koristi nego sedi na gajbici koju je poneo od kuće, a tu G4S majicu je uzeo od kuma koji je tamo zaposlen jer je na njoj pisalo SECURITY velikim slovima. Ne trebaju njemu nikakve pare i angažovanje, on to sve radi za svoju dušu, merak mu je.

  3. Ako se obrati pažnja na rečnik, isti je kao onaj koji koristi vučić i njegovi sns-ovci. Partijski jurišnici se malo zaborave da nisu tu više da prave bakljade po tuđim krovovima ili izazivaju nemire i napadaju policiju na mirnim demonstracija, a ova ne sme da se brani od njih i trpi dok se ne povuku pa onda bije mirne obične građane. Sada su zaposleni po firmama koje dobijaju poslove od države ali su i dalje prvenstveno partijski radnici i tako se ponašaju

  4. ovakve primerke vi novinari morate da tužite inače i vi doprinosite agresiji u društvu koja se širi. ako ovaj čovek ne bude imao posledice za ove pretnje i guranje kamere nemojte sutra da nam kukate kada neki drugi opet uradi ovo.

  5. Radnik obezbedjenja, za sve koji ne znaju ne sme da potegne pistolj ni na radnom mestu sem ako mu zivot direktno nije ugrozen od strane drugog lica sa vatrenim oruzijem.
    Te i onda ako upuca lice koje ga je napalo u vitalni organ i ono premine, ide u zatvor za ubistvo.
    Dakle taj isti radnik obezbedjenja moze samo da bez primene fizicke sile i dodira, verbalno opomene lice da mu je ulaz u objekat zabranjen.
    Za dodir i razbijanje kamere te napad odgovara se krivicno i takvo lice NIKADA vise ne moze da radi u obezbedjenju.

  6. Izuzetno cenim novinare koji su hrabri i pisu o korupciji,ali volela bih da vidim argumente a oni sigurno nisu istaknuti na kapiji i zidovima zgrade.Koja korist od tih snimaka zgrade,dajte ugovore,uplate novca.Ja sam ekonomista i mnogo mi je tema korupcije zanimljiva ali treba tu vise argumenata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.