Obezglavljena tela u predizborne svrhe

Sagovornici Danasa povodom fotografija masakriranih žrtava Belivukovog klana koje je u nedelju na Pinku pokazivao ministar Aleksandar Vulin

Ostavite komentar


  1. Nekima je ovo delovalo suludo jos i pre dva meseca, ali je prilicno sracunato. Jedna od svrha ove price jeste zastrasivanje biraca, da posten covek kaze ‘ja necu da imam posla sa tim’ i odrekne se daljeg bavljenja politikom. Oni se najvise plase visoke izlaznosti, jer npr. za izlaznost preko 70% njima podrka pada ispod 35%.

  2. Vulin bez srama i obraza priča narodu o poštenju, a dobio je na „poklon“ veliki stan.

  3. Kakva sramota od Danas-a, „navodnih žrtava“!!!!. Da nisu objavljeni, opet bi bili vi nezadovoljni!!!!.

  4. Mislim da jednom i drugom gospodinu AV mesto u psijatorsku ustanovu jer oni nisu za komunikaciju i druženje sa „nazovi normalnim svetom“ kakvim nas oni smatraju.

  5. E, Saro, Saro (znam da je vama SNS-ovcima sugerisano da se potpisujete zenskim imenima), zar je moguce da tako razmisljas (To, ako cemo iskreno i nije razmisljanje.). Odusevljavas se klanjem! Jesi li odusevljena i sto je tvoj „ministar“ direktno rekao da su zrtve navijaci Partizana i da je time otvoreno pozvao na otvoreno i nekaznjeno klanje svih onih koji se ne slazu sa TVOJIM (nazovi) preCednikom.

  6. Ne mogu više ni na jednu stranu da potegnu rat za svoje potrebe. Šta je sledeće? Snimci sa dark weba? i kamera kriminalaca koji siluju bebe i decu?

  7. Emisija HIT TVIT pokazuje koliko je drzava Srbija u dubokom blatu.Bas je veliko B L J A K .

  8. Dokle ce ti mmentalni bolesnici na vlasti zbunjivati i zastrasivati ovaj jadni narod?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.