U organizaciji Saveta za borbu protiv korupcije Srpske napredne stranke i OO SNS Petrovac na Mlavi, u prepunoj Velikoj sali SO Petrovac, održana je tribina pod nazivom „Borba protiv korupcije”.

Nakon intoniranja stranačke himne, sastanak je otvorila i pozdravila sve prisutne Danijela Aksentijević, sekretar OO SNS Petrovac, a potom se prisutnima pozdravnim govorom obratio predsednik Opštinskog odbora Dusko Nedinic, koji se zahvalio članovima sto su se okupili u velikom broju da isprate tribinu i poželeo dobrodošlicu gostima.

Na pomenutu temu borbe protiv korupcije, govorili su Uglješa Mrdić, Nikola Jelenković i akdemik prof. dr Kostadin Pušara, članovi Saveta za borbu protiv korupcije u SNS-u.

Cilj Saveta borbe protiv korupcije Srpske napredne stranke je da obiđe sve opštine u Srbiji i prezentuje najvažnije delove Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije, Akcionog plana za njeno sprovođenje i važnost rada novoformiranog Koordinacionog tela Vlade Srbije za borbu protiv korupcije, Ministrastva pravde, Ministarstva unutrašnjih poslova i svih drugih institucija koji u delokrugu svog rada u borbi protiv korupcije. Širom Srbije održano je četrdesetak tribina sa tematikom borbe protiv korupcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari