Obišli radove na Prokopu: Vučić se natpisom na dukserici "izvinio" Malom (VIDEO) 1Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros sa ministrom finansija Sinišom Malim radove na izgradnji železničke stanice Prokop i izrazio zadovoljstvo što radovi napreduju.

„Ovo ‘sorry’ (izvini – prev. eng., ispisano na Vučićevoj dukserici) je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak“, napisao je Vučić u opisu video snimka.

Aleksandar Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je posao u Minhenu završen, a da će kasnije tokom dana otići za Abu Dabi. Naveo je da je zadovoljan napretkom radova na Prokopu.

„Srećan sam što ovde, radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd, napreduju, zahvalan sam Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorimo velelepnu železničku stanicu“, izjavio je Vučić.

On je, u video snimku poručio da je reč o desetinama hiljada kvadrata novog prostora, „fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da se konačno vratimo železnici i najboljim vozovima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari