Obradović: Medijska strategija manevar vlasti

Ostavite komentar


  1. Koliko medija postoji danas? Koliko novina, novinara, portala, mreža, stranica. Koliko ima protoka informacija…i vi kažete da je vlast odgovorna i da se pita za sve njih? Ma smešno.

  2. Cemu Srbija onda da se nada ako novinari nemaju cemu da se nadaju? Tekst je obicno preterivanje, novinari igraju ulogu zrtve, bice bolje kada prestanu da svi budu pametniji od predsednika, jer nisu oni predsednik, vec je Vucic, kojeg je izabrao narod.

  3. Kupuju novinari vreme koliko ja vidim, nije nikome palo mozda jednom na pamet da novinari imaju previse sloboda i da oni manipulisu kada je u pitanju paljba sirokih narodnih masa…

  4. Procitajte kakav je zakon doneo Vucic dok je bio ministar informisanja kod Milosevica pa ce vam biti jasno da nema sanse da on dozvoli bilo kakve medisjke slobode. Covek.je gasio antivladine medije i proganjao novinare.

  5. Da pojasnim, cifre su u globalu tačne, obrazloženje nije. Samo tvrdim da to nisu sve dugovi privatnog vlasnika, a to je velika razlika. Nije isto da li je on ostao duzan 7-8 ili 15 plata… Ako je nekom bas do istine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.