Obradović: Da li se Krizni štab za bilo šta usprotivio aktuelnoj vlasti?

Ostavite komentar


  1. Aktuelna vlast je odluke donosila u dogovoru sa strucnim licima. Pokusaj da se baci ljaga na vlast je ocajnicki potez Obradovica. Narod je video da se ova vlast bori svim silama da zastiti gradjane.

    1. Tzv. Mišo, nije lako osporiti tvrdnje g. Obradovića. Ali vdim da kao botovi napredujete, prvo u pismenosti, a drugo . u pristojnosti. Ako ovako nastavite, biće nešto i od vas botova.

      1. Tzv. Dzorz, „vas botova“ pise se velikim slovom….Vas botova! Srpski za djake od prvog do osmog razreda svaki dan na RTS 3

        1. Vas se piše velikim slovom kad se obraćamo jednoj osobi. U ovom slučaju je upotrebljeno kao obraćanje jednoj grupi ljudi pa Vaša primedba uopšte nije na mestu.

      2. baš napreduju…vidiš da koriste kineske lap-top računare bez slova Š na tastaturi, a ne umeju da importuju drugu opciju, pa Mišo bude Miso, a ni ne doseti se da upotrebi ime, recimo Ivan, za koje ima sva slova dostupna njegovom intelektualnom nivou i tehničkom znanju.

      3. Naprednjačka armija botova ima profile prilagođene svakom mediju. Prostačine se pojavljuju u tabloidima a ovi nešto kulturniji i pismeniji u ozbiljnim novinama.

    2. Ocigledno je da Ti uopste nisi procitao tekst . Covek ne govori o odlukama koje je donosila vlast . Ispada da je u dogovoru sa strucnim licima izvrsena selekcija ko moze nekoga da zarazi a ko ne . Ko treba da se testira , ko ne . Ko pri povratku iz inostranstva treba da provede 14 dana u karantinu , a ko ne . I tako dalje i tako dalje . Skidam kapu nekom “ Strucnom licu “ koje dokaze da neko moze da prenese zarazu , a neko ne . Naravno , ako je pozitivan na korona virus !

      1. „DERIME“, Vas treba pisati kada se radi o jednom botu. Komentator misli na više botova, te ispravno piše – vas. Izgleda da Vam časovi na RTS 3 nisu pomogli.

    3. Izgleda da je stasala nova bot generacija, pismenija. Sad već opravdavate pare koje iz budžeta uzimate.

  2. Razmisli malo Boskic, da li bi se oni protivili necemu sto su oni savetovali, jer vlast je sve radila u dogovoru sa strukom.

  3. Ja ne znam vise ko slusa ove izjave Boska Obradovica, a da mu pritom ne bude lose, od tolike kolicine gluposti, svako normalan vidi da sve sto je uradjeno, uradjeno je da bi se spasili ljudski zivoti, a medju njima i njegov.

    1. I za vas i za ostale,koji kritikuju ličnost, a ne iznose argumente.Budite konkretni i argumentovani.Bez obzira što ste botovi.I čemu jačanje kulta ličnosti? To je osobina primitivnih i nedozrelih ljudi.To nas ući i istorija.Gde se razvija kult ličnosti?

  4. Svima nam je jasno da „struka „govori i odlucuje po preporuci predsednika.To je samo deo struke.I Kon i Darija imaju valjda nekog koga treba da zaposle.Cirkus.Kako to takvi strucnjaci a kontradiktorne izjave?

    1. Dr. Darija je snajka ministarke Malovic, a „naucne radove“ pise u koautorstvu sa sinom i snajom Andreja Vucica. To valjda govori da mora da bude bespogovorno podobna i pokorna.

  5. Mene apsolutno ne interesuju ni jedni, ni drugi. Jer kada se napravi analiza samo su imena različita, a sve ostalo je veoma slično, svidelo se bilo kome to ili ne. Ono što mene interesuje je rezultat. A rezultat je da je stopa smrtnosti niska u poređenju sa ostatkom svetu, a pogotovo što bolest tek zapocinje na južnoj hemisferi. Sada ako je svima važnije da li doktori slušaju vlast ili ne, to pitajte one koji su izgubili nekoga…..

  6. Naravno da vanredno stanje podrazumeva striktniji režim koji propisuju tzv. bliže uredbe u skladu sa situacijom. Ipak iako je covid19 kriza pandemije gotovo nigde u razvijenom svetu nije uvedeno opšte vanredno stanje već zabrane okupljanja i ograničena kretnja na javnim mestima. Takođe treba razumeti građansko pitanje g-dina Obradovića u tom pomenutom kontekstu, posebno što pored službenika RFZSO i niti nijedna druga formalno-statutarno priznata grupa nije protestvovala usled velikih kriznih kretnji i pada aktivnosti od poljoprivrede do usluga, a jedva prosečna privatna domaća i nostro preduzetnička incijativa je iz poznatih razloga ustuknula pred državnim liderima, kao novoj vrsti socijal realizma i bezidejnosti osim lojalizma.

    1. Uz duzno postovanje, ako ste u mogucnosti, a nadam se da jeste, pogledajte strana izdanja, bilo novina ili bilo koje druge izvore informacija. opste vanredno stanje kao termin ne postoji vec se razlikuje od drzave do drzave. Jedan primer, od juce u spaniji je dozvoljeno 4X1, drugim recima jedan roditelj, jedno dete, jedan sat, jedan kilometar od kuce, deca do 14 godina vec 7 nedelja nisu smela da izadju iz kuce…da li je to bilo u srbiji, nije. Da li to gledamo kao opste vanredno stanje…Hrvatska je imala zabranu izlaska iz mesta boravka, Srbija nije..da li je to opste vanredno stanje….i takvih primera ima puno…mene, licno, gospodin Obradovic i njegovo misljenje ne interesuju, jer mislim da nije drugaciji od svih ostalih, jedino je malo vise priprost…

  7. Obradović se ponaša kao je najveći epidemilog, i deli savete šakom i kapom!Samo me konretno intersuje, šta su on, i njegovo pokret učinili da bi se epidemija suzbila, osim što što su non stop bili po medijima?

  8. Od svega mi je najvise zao sto Boskica nisu imenovali za vrhovnog Kriznog staba , pa bi on svojim strucnim znanjem iz oblasti virusologije i medicine sprecio svaku mogucnost pandemije i korona bi pred njim polozila oruzje. I naravno, Srbija bi zahvaljujuci njemu bila jedina zemlja na svetu koja bo pandemiju docekala organizovana i spremna. Tri put’ ura za Boskica.

  9. Neka me neko razuveri, ali zar ovo što Obradović radi, nije predizborna kampanja?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.