Obradović: Raskrinkana najveća medijska laž SNS

Ostavite komentar


  1. Boško kako te bre više nije sramota! Gledam te svakog dana kako praviš haos po skupštini,pa ti bre čoveče ne znaš da se ponašaš,nemaš osnovno kućno vaspitanje! Na silu si ušao u parlament i ti si jedini koji ne bi trebalo da zucne! Pokrij se ušima i ćuti!

  2. Bilo da su povrede lake ili teske,i psihicke mnogo bitnije od modrica dokaz su da je na skupu te grupacije ispoljeno varvarstvo po ugledu na lidera Boska,kada nemas cime gadjaj misem,ili casom,ma bilo cime samo budi divljak.To je politika koju sprovode Zveri.Pardon Dveri.

  3. Obradović je zaboravio da je neko pretrpeo stres.Ne mora imati neko povrede da bi se pokazalo koliko je neko sebi dao za pravo da nasrće na nekoga.Dovoljno je da podigneš ruku na nekoga i da taj neko ima strah.Nismo svi isti!

  4. Povreda je povreda bila lakša ili teža, a stoje činjenice da su članovi Dveri napali novinarke, Maju Gojković i Aleksandra Martinovića. I treba se obračunati sa njima, borimo se protiv nasilja na svim poljima.

  5. Heeeej u kom veku mi zivimo? Novinarke su dobile lake, a ne teske povrede? Pa sram te bilo Obradovicu! Nikakve povrede nisu prihvatljive, ni lake, ni teske, ni cuskanje, ni guranje, cupanje, nista! Zasto vec jednom ne uhapse ovog nasilnika, njegov obraz je djon, bahatost bezgranicna i predstavlja pretnju normalnim gradjanima, narocito zenama?

  6. Sada vise nije tajna o povredama ali ko od lekara sme da daje pogresne naloge o zdravlju i to pp politickoj naredbi ?Sramno je da placeni botovi skuvanih mozgovs daju svoja bolesna misljenjs.Pink,Informer,Srpski telegraf ,Alo …treba pod hitno zabraniti da svojim prljavim izjavama nekrive istinu.

  7. Ако су новинарке са Пинка стварно повређене, зашто онда Пинк не покаже снимке са свих двадесет камера. Ако нам кажу да нису имали 20 камера, онда се питам каква су они телевизија кад нису способни ни један ризичан скуп да пропрате. Дајте увеличане снимке да сви видимо да ли су оне заиста повређене или су се тамо мувале да исфабрикују инцидент.
    Поздрав из Ниша

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.