Obrt u slučaju „Dorotej“: Šta je inspekcija utvrdila u gimnazijama koje su rekle da ne obrađuju čuveni roman?

Ostavite komentar


  1. Apelujem da državne institucije i Ministarstvo prosvete sankcioniše i kazni direktora Gimnazije Sv Kirilo i Metodije jer je on jedini odgovaran za diskriminaciju srpskog jezika i pisma .Takodje je prijavljeno i nasilno ponašanje prema učenicima koji ne znaju bugarski jezik.Nije ovde krivica predmetnih profesora niti sekretara škole nego je to politika nasilja koju sprovodi nad Srbima i srpskim jezikom od momenta kada je postao direktor.Zašto institucije ne reaguju na ekstremno nasilje od strane direktora kada inspekcija Bec mesecima zna kao i inspekcija rada za pojavu nacionalizma i šovinizma kao i nasilja u ovoj školi?

  2. Lepo bi bilo čuti nekog iz sindikata policije ko je pročitao ovu knjigu šta je u njoj toliko sporno, mislim, malo da elaborira, analizira, da mi neuki čujemo razloge i tako to…fali nam malo zabave

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.