„Očajnički se trudi da se predstavi kao žrtva sistema, a to sigurno nije“: Čelnici Medicinskog fakulteta i UKC u Nišu nakon tvrdnji dr Dragana Milića da je dobio otkaz iz političkih razloga

Ostavite komentar


  1. Danas imamo situaciju da SPC posvećuje ili osvešćuje Dodika i Vučića u borbi protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

  2. Zato ćete izgibiti izbore u Nišu ladno. U penziju snobovi a posle u zatvor

  3. Nije sija nego vrat.
    Sutnuli ste coveka jer se politicki angazovao u opoziciji i to je to. Koji je pravni lek bio za sut kartu nije bitno.

  4. Политика, љубомора су учиниле своје. Потпуно верујем Драгану др. Милићу. Не могу да му опросте што је анулирао листе чекања за кардио операције. Да је само пристао да буде уз странку, зна се коју, био би редован професор на Медицинском факултету у Нишу. Хвала му што није. Могу све да му одузму, али његово знање никада.

  5. Priznajem nisam strucan u tim papirolskim zavrzlamama, ali ako je to Doktor koji je ne samo smanjio listu cekanja nego nema cekanja onda bi bilo zdravorazumski pitati sta je uticalo na to da se ugovor ne produzi cak sta vise primi za redovnog profesora i zaposlen na neodredjeno vreme. Iz tog razloga nekako se ima utisak da je SNS umesala prste pa onako usput clanovi ovoga veca ili sta ste vec, koliko je vas clanova u SNS???? Ziveli

  6. Овај Перишић се прави наиван,као да народ не зна да све што потиче из СНСа смрди на мафију и фашизам,то не виде само будале.

  7. Kada te jedna politika podigne, zmureci na jedno oko, kada ona padne padnes I ti s njom. Poznato pravilo.Pitanje je kako je moguce da prodje, otprilike 6 izbora za asistenta, docenta I v.profesora I da niko ne reaguje na „probleme“ sa publikovanim radovima. Inace to sto je skinuo listu cekanja je za pohvalu, ali to je klinika, I nema veze sa profesurom.

  8. Ne brinite za dr Milića. On je ispred SNS-a do pre par meseci bio glavni kadrovik u Kliničkom centru i Fakultetu. Niški SNS je podeljen u 3-4 grupacije a dr Milić pripada grupaciji gradonačelnice Sotirovski. Kad se izbori završe, napraviće koaliciju SNS- dr Milić a za ulogu u izbornom inženjeringu dr Milić će biti nagrađen i biće postavljen za direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti (kardiologija i kardiohirurgija). To je već dogovoreno a sve ovo je samo igra pred naredne izbore.

  9. Vidi se daje dr Milić u pravu
    Sns banda hoće da kompromituje svakog poštenog čoveka koji im se suprostavi
    To je ta evropska demokratija

  10. Pitam samo ovu dvorsku (SNS kamarilu) zasto oni nisu u njegovim godinama postigli tri veoma vazne specijalizacije i izvrsili toliki broj operacija.?

  11. Ova dr Milićeva tvrdnja da će „bez njega Kardiohirurgija izgubiti status Klinike“ je ipak previše egoistična. Niko nije toliko stručno nezamenjiv pa čak ni tipa prof dr Ilijevski u BG koji je otprilike najbolji hirurg u Srbiji, i bez njega je Klinika-Klinika.
    Moguće vrlo da je Milić i politički smenjen „neproduženjem“ ali ovakve egoistične izjave tj. odvale govore da i on spinuje u svoju korist i da nije nekakav prepodobni skromni dobrotvor. Nego da itekako gleda sebe i ima iskrivljenu pomalo mesijansku percepciju.

  12. Ma svi ste vi svetci, a jedino je vama važno da su vam deca i praunuci situirani i nemojte da ovom narodu pričate priče jer sam radeo u ukc Niš i znam ko ste i šta ste.

  13. Svi sa ove konferencije su nezasluženo napredovali do visokih zvanja i pozicija zbog političkih razloga i rodbinskih ili kumovskih veza.

  14. Jedva cekamo izbore ,da bi glasali za Milica ! Ostali raspali politicari trebaju biti u zatvoru!

  15. Priča se, priča da će za dr Milića glasati više od 2/3 Niša.
    Srećno dragi naš doktore.

Ostavite komentar


Društvo

„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović 8

„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović

Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je na TV Nova i tom prilikom govorila o štetnosti projekta Jadar u Srbiji. Ona je gostovanje podelila na društvenoj mreži Iks, a bivša sekretarka Uprave kriminalističke policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović reagovala je na to neprimerenim komentarom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.