Darko Glišić – počasni građanin Ćuprije: Koje opštine prednjače po dodeli ovih titula ministrima?

Ostavite komentar


  1. Već vidjeno… kad se promeni ova vlast, i ovi počasni likovi će otići u istoriju…

  2. Čovek koji ne moze civilizovano da komunicira ,koji emituje neverovatnu količinu mrznje s jedne strane a sa druge poslušničku snishodljivost.Covek koji ne radi za narod nego za vlast.

  3. Боље да оду на робију него у безазлену историју.

  4. Neopisivo mrzim sve gradove i svako mesto gde je SNS na vlasti. Znači, mrzim Srbiju i to otvoreno kažem. Deca su mi mala, spremamo se za Kanadu i neće osećati nikakvu ljubav i pripadnost ovom narodu I zemlji koji su toliko zla naneli i njihovom ocu i svim narodima oko Tzv Srbije. Zbogom Smrdijo, sve si to zaslužila.

  5. Od 1945g poceo je, mada nije smelo da se prica, da se urusava mit cara Lazara o srbima kao hrabrim i ponositim ljudima. To se posebno pojacalo od 2012 g, kada se otkriva da su srbi posebno naklonjeni poniznosti i poslusnosti bez ikakvog ponosa. Zar se ne secate sta je sve Tito uradio srbima, koji su krvavo platili stvaranje YU (ali je imao najvise gradova sa svojim imenom gde su srbi vecina) a i dandanas je jos uvek postovan najvise od srba u bivsoj YU. Pod ovom vlascu su dosli do izrazaja takvi likovi kojima je najvazniji licni interes i spremni su da budu ljigavi i d..uvlakaci (koliko preletaca, velicanje jednog lika od mnogih, koji ne zasluzuje da se vise ikada spomene u pozitivnom svetlu). Sledeca faza je verovatno predlaganje za dozivotnog vladara, imenovanje mesta po njemu,…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.