Brnabić: Sednica Kriznog štaba u utorak

Ostavite komentar


  1. Ne morate žuriti sa merama. Bitno da decu držite on line, a tvrdite da je u toj populaciji najmanja transmisija virusa.

      1. Bolje je u petak, pa da donesete mere samo za vikend, a onda opet Jovo nanovo.

    1. Nista bez Broja 1! A sta bi sa sednicom vlade, fikusu B? Pojela maca? Natezete se tu ko gladan s*ati, zatvaraj bre sve ako treba i na mesec dana, raspale se bre i bolnice i lekari, zato raste i broj umrlih. Da li je moguce ovo, da ovakvi debili sede u vladi i kao nesto odlucuju?!!!! Pa oni sve sto znaju je da osnivaju komisije i odlazu sednice unedofled, od vikenda do vikenda, a ljudi samo umiru u sve vecem broju!!!

  2. Kako premijerka najavljuje objavljivanje mera, tako me potseca na Popaja iz filma „Balkan Express“, kojeg glumi A. Bercek, koji se obraca poljskom cariniku u vezi puske i kad ga uverava, „Dobices pusku, ali sutra… Sutra… Malo sutra ces dobiti pusku.. Malo sutra..“.

  3. Da li je realno da stalno odlazu? Vise me nervira to sutra, sutra, sutra, nego same mere. Ajde dogovorite se vise.

  4. Sram vas bre bilo vise! Jedina zemlja na svetu koja ne brine o svom ljudstvu, samo na ekomoniju I politiku mislite!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.