Očekuje se reakcija Tužilaštva, Tužilaštvo žmuri

Nakon skandaloznog saopštenja Ministarstva odbrane u kojem iznose lične podatke oficira

Ostavite komentar


  1. Спречити несметано вршење криминала правосуђа над грађанима Србије!

    Тужиоцима и судијама укинути имунитет – увести им лиценцу ( као што и друге професије имају) не мешајући се у њихову самосталност и независност а све у циљу гарантоване примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Обавезно укинути “слободно судијско уверење” (нигде у свету не постоји) како би се избегла могућност „организованог криминала“ злоупотреба и заобилажења примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Формирати Народно независно тело за контролу рада тужилаца и судија!

    Обезбедити нашој деци и будућим генерацијама цивилизовано друштво и повратак моралних вредности!

  2. Kao i sve drugo, u maniru ove „napredne vlasti“, (diskreditacija, laž, obmana, napad, zastrašivanje, pretnje …) su poluge za očuvanje moći zarad pljačke i ličnog bogaćenja a na uštrb celog društva, pa i onih koji za „jedan sendvič“ podastiru svoj lični integritet.

  3. Bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje ministarstva odbrane po kom osnovu je dodeljeno vojno obezbeđenje Andreju Vučiću….

  4. Tako je to kada dezerter i vojni škart priča o majoru vojne policije(ko je služio vojsku zna kakav je to položaj ,kako se do njega dolazi i šta je sve potrebno da to postanete).

    1. Hvala bogu na tome, ono lazno javno mnjenje je prevrsilo svaku meru. Nadje se neki sto zaseo u fotelju i prima pare od poreza koje mi placamo, a umesto da radi klikce glasanje ceo dan.

  5. Pa to preCednik radi svaki dan. Pitajte ga bilo sta, reci ce a sto je Djilas lopov i razne grupe narkomana i sta ne izmisli… A eno ga precednikuje i nikom nista.

  6. Crna li si Srbijo,da crnja ne možeš biti! Doživeli smo da nam intelektualce ponižavaju lažni studenti generacija,keramičari,vozači(svaka čast onim ljudima koji te dužnosti časno obavljaju kao poziv koji su odabrali),kriminalci,starlete i ovaj gremlin od ministra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.