Očitavaju se vodomeri na području Zrenjanina 1Foto: M.P. / Danas

JKP „Vodvod i kanalizacija“ Zrenjanin saopštila je da je ove nedelje počelo poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera u 6 naseljenih mesta i da će njihove ekipe biti na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Kako su naveli, prema odluci Skupštine Grada Zrenjanina, vodomeri se fizičkim licima očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca.

U ponedeljak, 6. septembra, počelo je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera u 6 naseljenih mesta – Kleku, Banatskom Despotovcu, Čenti, Botošu, Knićaninu i Melencima.

Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Svi korisnici koji u navedenom terminu ne budu kod kuće mogu obaveštenje o stanju vodomera da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima kako bi ih čitači evidentirali ili prijaviti stanje svojih vodomera, u periodu od 20. do 25. u mesecu, telefonom ili mejlom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari