Od danas do 14. septembra izmene prilaza Aerodromu "Nikola Tesla" 1Foto: BETAPHOTO/Aerodrom Nikola Tesla Beograd/DS

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da se od danas do 14. septembra popravlja kolovoz na prilazu beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ zbog čega je izmenjen tok saobraćaja na šta ukazuju privremeni saobraćajni znaci.

Ilustracija privremenog toka saobraćaja je na https://www.putevi-srbije.rs/index.php/vesti-korporativne-2/28-08-24-radovi-na-petlji-aerodrom-faza-i-3.

Danas je počela prva faza radova koja će biti završena do 5. septembra popodne, kada se očekuje normalizacija saobraćaja.

U toku te prve faze radova za saobraćaj su zatvoreni isključenje s auto-puta iz smera Beograda – Centar ka Aerodromu i uključenje na auto-put iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, a ostale rampe su otvorene kao i obično.

U toku te prve faze radova vozila iz smera Beograd – Centar do Aerodroma mogu da dođu samo iz smera Šida ka Beogradu tako što idu do petlju Beograd gde preko isključenja ka Čačku idu za Beograd – Centar i dolaze na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida.

Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu – Centar do ukrštanja „Ikarbus“ gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

JP „Putevi Srbije“ su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da smanje brzinu, drže bezbedno rastojanje i poštuju privremene saobraćajne oznake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari