Od danas elektronski do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je premijerka slabo obavestena. Takva mogucnost vec postoji. No, ja sam podneo zahtev juce i jos mi nije stigao odgovor, a sutra sam planirao rad u pcelinjaku, tako da….slaba vajda.

    1. Postoji slanjem na e-mail adresu (koje ne funkcioniše), ali elektronski još uvek ne mogu da pronađem sajt… Objavite link preko kojeg mogu da pristupim prijavi!!!

      1. Nama treba dozvola za gerantonegovateljiccu,za slabo pokretnu osobu.Setali su nas sup-dom zdravlja-sup-volonteri.Onda smo zahtev poslali elektronski na njihov sajt navedeni (mup) i vec nedelju dana cekamo odgovor,vrv uzalud

      1. Broj telefona za dozvole za kretanje danas zbog korone kad traje policijski čas kako da podignem lek lamital u apoteci .Jer imam elektronski zakazan taj lek lamital za mog sina Mihajla Petkovica u apoteci.

    1. Na koji nacin se podnosi zahtev? Postoji li neki sajt, link, meil?

      1. molimo vas za instrukcije kako se podnisi zahtev za poljoprivrednike za dobijanje dozvole u vreme policiskog časa
        hvala

      2. potrebna mi je dozvola za vikend kako bih mogao svojoj majci da dam lekove,inace brinem o njoj ali ne zivim sa njom

    2. Ma to je samo predizborni marketing ljudi, neće to zaživeti ni za 20 dana. Eliza testovi se rade u svim većim laboratorijama tako što ih Torlak verifikuje. E sad pošto Torlak više nije „u rukama države“ pošto je prodat samo nije zvanično predat kupcu potrebna je referenta laboratorija u državnom vlasništvu.

    3. Sajt postoji ali ne radi. Neda vam.pristup i opsta je blamaza. Najveci problem je da za svaku parcelu moras da trazis i to vazi samo 1 dan. Ovo nije bilo ni u vreme nemacke.okupacije. A puna su im usta poljoprivrede. Sramota. Idu izbori nece ovo becito da traje.

    4. Ko se je ovde lud zbunjen a ko normalan.Nemogu se snaci mladi a tek mi stariji neka nam je Bog u pomoci.

  2. Kako i gde naċi sajt za elektronski zahtev za dozvolu kretanja lica koje pomaze starijoj osobi koja se nemoze brinuti o sebi.
    Svuda se pise da je aplikacija spremna ali je nema nigde a ni uputsva za njeno korišċenje.
    Hvala

  3. Ana Brnabic redovno odlazi po svoje misljenje kod nekog koga naziva shefom umesto da ima svoje.Podrzavao sam njen izbor za funkciju koju trenutno obavlja i nije mi smetala njena seksualna opredeljenost.Od dana kada se uclanila u vodecu stranku pocela je da daje neodmerene izjave i pokazuje da nije Premijerka svima jer pokazuje simpatije prema clanovima stranke ciji je nedavno i ona postala clan ,gaji simpatije prema novinarima njoj dragih listova zna se kojih a za neke ne propusti da izjavi da sire lazi sto ne stoji .Premijerke uredjenih drzava se ne ponasaju kao sto se ponasa ona i ne dele ljude po partijskoj pripadnosti jer je Premijerka svima kako i treba da bude.

  4. Može li nesto malo detaljnije, kome se obratiti za potvrdu u slučaju negovanja starih, bolesnih i dementnih? Neki link, objašnjenje. Koga god da sam zvao prebacuju jedni na druge i niko nema pojma.

  5. ovo treba da se na studijama novinarstva uci: ovako ne treba i ne sme da izgleda vest, pa sta ste nam pod millim bogom javili? vest bi bila, evo vam email adresa, evo vam broj telefona, pa se raspitajte kakve su vam sanse… ovde cete naci obrazac koji kad popunite saljite tamo i tamo…

  6. Zahtev se šalje na email adresu MUP Srbije na obrascu koji ne postoji.
    Još jedan fenomenalni uspeh Vlade Srbije.

    1. Na koji email za dozvolu poljoprivrednika.Pipe su mi napale mladi zasad jabuke i svaki dan trebam prskati od 11h/15h ali kako kad je komplikovana prijava.

  7. Komlikovana vam je prijava.Ali ako ja vozim traktor sa radnom masinom da li sam opasan po okolinu.Ne ja sam na najbezbednijom mestu u traktoru i nikoga ne ugrozavam a i mene niko ne ugrozava.Malo razmislite da li nam treba komlikovana dozvola koju ne znam da popunim i kome poslati emailom.Imam mlad zasad jabuka par hiljada i pipa/buba/mi jede mlade pupoljke i svaki dan moram da prskam izmedu 11h-15h.najmanje jos 10 dana.I sta cu sada.

  8. Potrebna mi je dozvola za dostavu hrane u periodu od 13 do 17h,za subotu 11.04 i za nedelju 12.04

  9. Dobra ideja jer ima vise broja telfona koji su istaknuti na drugom sajtu ali nikad se na javljaju na sms i moje pitanje kako ja mogu uzeti dozvolu za kretanje jer imam zamlju koju obragjujem ali nemam registrovanu gazdinstfo jos prosle nedelje nije mi odgovoreno a vreme setfe vec prolazi pa bi vas zamolio da mi odobrite da mogu da uradim prolecne radove na polju hfala

  10. Potrebna mi je dozvola radnim danom do 20h za kretanje zbog rada na terenu. Radim gragevinske radove na seoskim grobljima.. I povremeno imam radnika za dnevnicu. Kako

  11. Dozvola za kretanje, vec 10 puta popunjvam e formular za dozvolu za kretanje, formular nije lepo uradjen, nije ga moguce poslati, uvek javlja da postoji greska, ali ne i koja je greska, tako da je nemoguce poslati, a ako se posalje preko kontakta dobija se odgovor da sacekamo dok prodje Korona. Moj predlog je da se stranica izbrise i da ne iritira vise nikog. Ovi koji su uradili Formular verovatno su tatini programercici primljeni preko veze. Jadna smo mi drzava, mozda se Vucic javi i pomogne.

  12. Te dozvole dobijaju i preduzetnici koji trenutno nisu od znacaja za nesmetano funkcionisanje drzave i njenih građana(proizvođaci cisterna,kotlova,sporeta,frizidera,elektronike……)
    Tim dozvolama se setkaju i primoravaju radnike da moraju da rade i da se izlazu bespotrebnoj zarazi.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.