Od danas mere srednju brzinu na auto-putu

Ostavite komentar


  1. AP u dobrom stanju?Propagandna laž!Stanite na neko odmaralište i poslušajte jezive zvuke auta po zakrpama,to će vas,ako ste normalni,otrezniti da ne prelazite 100,a ne daj bože 130 km/č.Sve su to kotrljajuće konzerve.

  2. Po kom se to ZAKONU meri prosecna brzina? Dobijes podatak na bloku za placanje! Zasto bi iko platio kaznu koja nije predvidjena zakonom? Samo koga prevare. A o "kvalitetu " naseg autoputa najbolje svedoce oni koji predju u Srbiju preko Batrovaca. Bez ljutnje, ali nebo i zemlja. Kod nas je asfalt u takvim talasima da ti bubrezi otpadnu.

  3. Najbolja stvar u ovoj priči je što sam saznao (da, nisam to do sada znao, stidim se..) da su JP Putevi Srbije postali deo MUP – uprave saobraćajne policije, jer će oni meriti "srednju". To je, recimo, velika novost za mene, a bio sam spreman da se zakunem da funkcionalno pripadaju Ministarstvu saobraćaja..

  4. Pre sat vremena sam dosao sa puta, Nis Beograd e75, i nista nisam dobio tj, na tom bloku, racunu apsolutno nista nije pisalo novo, o prosecnoj brzini da i ne govorimo.

  5. Bolje vam je da se vise trudite da pravite kvalitetne,moderne auto puteve nego stosamo gledate kako da gradjaninima zavlacite ruke u dzepove. Putevi su nam toliko "dobri,ravni,kvalitteni" da bih trebalo staviti maksimalna 100 ne 130. I ovo stose sada radi pitanje je koliko ce trajati.Zivi bili pa videli..Nadam se da gospodja ministarka ovo cita i da ce uvek voditi racuna o kvalitetu uradjenog! Putevi ostaju nama sutra nasoj deci …Mislite o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.