Od danas stupaju na snagu nove mere za suzbijanje širenja korona virusa

Ostavite komentar


  1. Da vas pitam da li i deca moraju da nose maske u skoli kada ne pricaju i koliko novoobolelih ima u Kikindi? Molim vas da mi odgovorite! Hvala

    1. Gospođo, ta maska služi vašem detetu i za njegovu zaštitu, osim što štiti druge od njega u slučaju da je zarazan. Vaše dete sve vreme diše, zar ne?

  2. Nove mere biće stare za nedelju dana. Drugim rečima, pooštriće se vrlo brzo, jer su zakasnele, ali i nekonzistentne. Sve je u usmenoj formi, barem kada je reč o radu od kuće, te jedan dan nedeljno rada od kuće ne može da štiti.
    U odnosu na mart, april, maj i juni virus stravično.deluje. Takođe, u odnosu na pomenuti period sve je obrnuto srazmerno, pa tako i mere. Nelogično.
    Po meni je ekonomija najvažnija oblast u životima ljudi, ali kada je zdravlje ugroženo u ovolikoj meri, od njega ništa nije važnije. Nakon izbornog talasa, usledio je zaražavajući, tako da su bake i deke naprasno postali babe i dede.

  3. A nove, „stroge“ mere su da restorani i kafići svakako rade ali do 18h. I maske se nose u zatvorenom prostoru obavezno i bezuslovno. Dok se ujedno jede i pije? I za ovo „krizni štab“ dobija ordenje?

  4. Novo , novo najnovije …navali narode…!! Blago onom ko se drzi starih mera 100-60-80…! !Ovako , svi se drze mera 18 cm ,u obimu, i prevlace, gore-dole…gore-dole…dok ne dodje , na bolje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.