Subota ujutru na buvljaku u Zrenjaninu: Od krpica preko vangli do starog hleba

Reporterka Danasa na buvljoj pijaci

Ostavite komentar


  1. Stari hleb kupuju za zivotinje da ih nahrane,prave splacine, eto ta pijaca radi subotom, nasa u Zemunu radi nedeljom , Novosadska radi petak, subota nedelja, Pancevo ne znam kada radi a do nje se ne moze doci gradskim prevozom vec morate automobilima koji se parkiraju nedaleko od glavnog MUPa, malo napred prema mostu , a kako cete se vratiti ko zna , zar je tesko da se nparavi veza sa sa Beogradom ili auto pijaca Bubanj Potok, pa to je tek ne povezana pijaca , nema cak ni ko da vas preveze da platite kao sto ima ovih privtanika za Pancevo , ali recimo ima onih koji prevoze do Rume , to su odlicno izmislili , sta treba gradonalcelnik da radi , treba GSB sto znaci Grdasko saobracajno Beograd mora da napravi sve linije do tih buvljih pijaca i auto pijaca , na sta lici glavni grad ako dodje stranac i hoce da ode do istih, a oni rado posecuju takva mesta ,nema pojma kako da ode, bravo za Danas sto se osvrnuo makar na jedan buvljak u Srbiji .

  2. Ako neko zna da na buvljacima bude prodaja starih stripova i casopisa neka javi.

  3. Ma neka prodaju sta hoce, svaka roba ima svoga kupca… samo, bilo bi dobro kada bi nakon zavrsetka svog posla, kese i smece koje tu ostane odneli i bacili u kontejner koji je 50m od „buvljaka“! Ovako, ulica izgleda kao deponija nakon obavljenog posla pomemute gospode…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.