Od sutra otvoren konkurs za upis u vojne škole i fakultete

Ostavite komentar


  1. Znači opet vojne škole za „mamine i tatine“ sinove. Sve besplatno,a posle vojsks ne zna šta će sa njima pa ih oslobodi obaveze da rade u vojsci i divota.

  2. DECO, OMLADINO !!! NIKAKO NE UPISUJTE
    Poštovana deco i omladino, moj savet vam je da nikako ne upisujete ništa što raspisuje Ministarstvo odbrane jer ukoliko se iz bilo kog razloga desi da ne završite Akademiju , plaćaćete školarinu do kraja života.
    Evo moga iskustva:
    Moj sin je završio Vojnu gimnaziju i dve godine Vojne akademije a preostale dve godine je završio kao samofinansirajući student. Dakle , završio je Vojnu akademiju ali iz razloga što nije završio u budžetu, mora da plati školarinu za celokupno školovanje u gimnaziji i dve godine Vojne akademije u iznosu od cca. 2.000.000 dinara sa kamatom.
    Do sada smo već platili 2.900.000 dinara (oko 24.500€) zajedno sa sudskim troškovima ali pre mesec dana je stiglo rešenje Izvršitelja Nenada Milića iz Negotina da ja i sin trebamo platiti još po 2.143.000 dinara znači još 36.300€. Meni je već odbijena 1/3 penzije a sinu će se odbijati 1/2 plate. Sva potraživanja sprovodi Vojno pravobranilaštvo koje nikako da se javi i razjasnimo nenormalna potraživanja.
    NIKAKO NE UPISUJTE
    Ozlojeđeni roditelj
    Radomir Nadaždin

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.