Odbačena krivična prijava Trajković protiv Vučića i Đurića

Ostavite komentar


  1. Sta znaci to da je postupak u ovom momentu okoncan ? Kako nemate pravna sredstva protiv odluke tuzilastva ? A sta je sa momentima Strazbouru ? Gajicu da li i vi koristite usluge zastite policije ?

  2. Pa šta to znači u odnosu na bezbednost Rade Trajković? Da li to znači da će se povući i obezbeđenje koje joj je određeno? Pošto su ova dvojica nešto rekli što nije za Radu nebezbedno, onda joj ne treba ni obezbeđenje! Zar ne?

  3. Mislim da je tužilaštvo donelo sasvim ispravnu odluku da Aleksandar Vučić i Marko Đurić nisu ugrozili sigurnost Rade Trajković.

  4. Da li može da podnese privatnu tužbu protiv ovih huškača koji su nas sve zavili u crno. Možda tužbu može da uputi sudu u Strazburu, koji bi komotno mogao da preuzme ulogu sudstva Republike Srbije a naše sudove da zatvorimo jer od njih nema koristi (osim lične koristi vlasti).

    1. Naravno, tako su vaši idoli i vodili politiku, kao da smo banana država pod patronatom zapada.

  5. zašto se ne objavljuje ime onoga ko je odbacio ovu tužbu ? kako ćemo sutra kada diktatura padne znati da su takvi ljudi izbačeni iz sudstva ako ne znamo ko radi prljav posao za „vođu“ ?

    1. Mora da si baš hrabar kada u diktaturi smeš da ostaviš ovakve komentare. Bravo, svaka čast. Da nam je više takvih junaka kao što si ti, ne bi nas oni iz DOS-a sve prevarili i pokrali. A mi budale glasali za njih. Mada, uvek ima budala, što se i vidi ovde…

  6. Kakav tandem, bas joj je slučajno, međju 4000 beogradskih advokata, advokat iz stranke Vuka Jeremića. Providni ste do krajnjih granica, a zbog ovakvih advokata se vecini advokata zgadi profesija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.