Odblokiran Filozofski fakultet u Novom Sadu: Rektor podržao mladiće i studente koji su upali i nastavio kampanju protiv Dinka Gruhonjića

Ostavite komentar


  1. Dostojanstven protest dostojanstveno okončan. Sve sam mislio da ću videti, ali profesorski fašizam na srpskim fakultetima, to nisam.

  2. Ne vodi se nikakva kampanja, ali imaju pravo da protestuju zbog Gruhonjicevih ispada. I takav covek da poducava studente?

  3. Populizam je predvorje fasizma. Precizne cinjenice, logika, zakoni, slobode postaju irelevantni. Cuje se samo zaglusujuce blejanje ovaca iz „Zivotinjske Farme“

  4. Bilo bi dobro kad bi ovi što pljuju po profesoru prvo pogledaju šta je taj čovek govorio, a ne da na osnovu onoga što su videli i čuli na Gebelsovim medijima donose zaključke.

  5. Ja bih samo da dodam nesto naslovu ovog teksta i kazem da Gruhonjic vodi kampanju otkad je dosao u Srbiju.

  6. Sada da vidimo kol8ko će „studenata“ iz Novog Sada doći 04.4.2024. na proteste u Beograd. Da li ćete i njih nazvati ovim epitetima?

  7. Mnogo besmisla.
    Jedino smisleno je direktan udar na razum neki cudnih ljudi, poltrona.

  8. To je rektor?
    Podržao je nabildane studente sa kapuljačama, kojima je kao spontano zasmetao govor profesora od pre godinu dana?
    Nema nama spasa!

  9. Klasično skretanje pažnje javnosti sa mnogo bitnijih tema. Ali ako studenti žele da ukinu govor mržnje u Srbiji onda bi trebalo redom da krenu:
    Studenti da odu prvo kod Šešelja pa da njega priupitaju za njegov govor mržnje i zašto se u Hag dobrovoljno prijavio baš u vreme ubistva srpskog premijera od strane ljudi iz Šilerove koja je napravljena, gle čuda, u vreme kada je baš on bio gradonačelnik Zemuna. А ne bi bilo zgoreg pogledati indekse studenata protestanata, da vidimo da li uopšte studiraju i ako studiraju gde to rade?

  10. „Rektor“ je sramota Novosadskog univerziteta, a trudi se da bude ponos es(en)esovaca.

  11. Vodite kako drze ruke skupljene u sake ispred sebe Znaci da su na liniji stranke i predsednika Prema tome u pravu su

  12. Ovako uvek počinje. Ovih dana se po medijima provlače planovi za otcepljenje Vojvodine. Mi smo običnw ovce.

  13. Ovo polako lici na predratne kampove omladine plavih ociju „nadrase“ po brdima oko Minhena.

  14. Па и Хитлер је имао неке школоване подрепаше,рецимо др Менгелеа.

  15. I rektor i prorektor su slika i prilika Andreja I Zvonka u Novom Sadu !!!

  16. Rektor podržava nabildovane navijače koji se predstavljaju kao nekakvi tobož studenti bože?

  17. Smenite i rektora koji podržava fašističke falange. I ovog mladunca, vođu razularenih fašista i lovaca na ljude isto izbaciti sa fakulteta zbog hajke na čoveka koje se ni Hitler ne bi postideo.Ne postoji propaganda kojom se ovo zlo koje su činili može sakriti.
    Nisu oni studenti oni su vać sada „ništa“, samo sitne duše, sluge zlog gospodara.

  18. Novi Sad je centar radikalsko-sns fasizma i diktature.Grad i njegove institucije su sluge radikalsko-sns okupatora i demokratija je u njemu sahranjena.

  19. Najvecu kampanju protiv samoga sebe vodi sam Dinko Gruhonjic, svojim mrzilackim, sovinistickim i rasistickim tekstovima, vec vise od dve decenije. Kome je uopste palo na pamet da takvu osobu zaposli da vaspitava studente? Najzalosnije od svega je da je njegova mrznja upucena prema narodu iz kraja gde je i sam rodjen i zemlji u koju se doselio.

  20. Tako se podržava istina.
    Montiran snimak.
    Legija komandant.
    Sve osim istine.
    Jadni mi ako su takvi novi akademski građani.
    Jadni još više oni i njihova buduća deca.

  21. Neka mi neko objasni zasto je dobio otkaz profesor pravnog fakulteta u N.S. Ristivojevic

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.