Odbornici Skupštine Beograda usvojili predloge o podizanju spomenika bivšim gradonačelnicima

Ostavite komentar


  1. Ne kontam ovu zaluđenost spomenicima, ovo neprestano podizanje spomenika, pomama za spomenicima bilo kome kad ima mnogo prečih stvari.

  2. I dva Bogdanovića – Bogdan i Nenad – su bili gradonačelnici.
    Koje kriterije nisu ispunili da bi se ulice nazvale po njima?

    1. E pa ovi su mnogo uradili u tezim vremenima.A ovi mladji nek sacekaju pa ce mozda I oni da ga dobiju,ako njihovo delo bude prevazislo ovu trojicu

  3. Kakvi bivsi grdonacelnici? To je smisljen i vec otrcan nacin koji omogucava Vesicu i kompaniji da cerupaju budzet Beograda i fatiraju se drustvenim novcem. Lopuze su to velike, a sluzba za javne nabavke im sluzi za legalnu pljacku Beograda i Srbije.

  4. „„Vlada Ilić je sve što je imao poklonio Beogradu, poklonio je imanje za Zoološki vrt, gradio radničke stanove u okviru fabrike, a osuđen je što su mu fabrike za vreme okupacije Nemaca radile i završio je sa metlom u ruci, odbivši da ode u Englesku“, rekao je Vesić.“

    Vesićev idol je bio predratni tajkun, poštovalac fašizma, Nedićev drugar i potpisnik čuvenog Apela srpskom narodu da budu lojalni nacističkom okupatoru.

    Ukratko, kolaboracionistička bitanga bez premca.

    I jedan takav tip treba da dobije spomenik? Sramota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.