Odgovor Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida: Pokušali ste da obmanete i uznemirite javnost

Ostavite komentar


  1. Vestacke podele su cilj interesnoj grupi kojoj ti pripadas, nemoj da valjas price k’o Brnaba, covek bi od tebe ipak vise ocekivao…

  2. Коме смета Дара из Јасеновца??
    То је само дјелић ,мрвица истине…..

  3. Ta odluka ide vise nama na stetu nego ikom drugom.Zrtve netreba razdvajati a iskren da budem da ostali (jevreji romi i ostali)nisu bili ubijani zajedno sa nama,mi bi zaboravili na te zlocine nego jevrei nedaju da to nestane.60% srba nezna de je bio jedini konc logor za decu u evropi.

  4. Ako postoje seminari i o Holokaustu, ko što Ristić kaže,, onda je Danas pogrešio što to nije napisao. Ali, ako Ristić poziva da se ugledamo na Izrael, neka hvala. Izrael istina pripada demokratskim državama, ima razvijenu svest o sopstvenim žrtvama, ali isto tako sprovodi aparthejd prema Palestincima, što mu nije na čast.

  5. Čovek je uspeo da u istu rečenicu svoje neistomišljenike nazove „štetočinama“ i da ih prozove za mržnju i destruktivnost, kao i za antihumanističko delovanje. Kao i svaki naprednjak, ne stidi se apsurda kojim se tako kitnjasto diči. Proći će i njihovo vreme.

  6. „Пријатељство Јеврејског и Српског народа иде хиљадама година у назад од времена Римске републике“ Натањаху. Зашто нико од наших историчара не објасни изјаве Натањахуа и Ривлинга.

  7. Svaka čast za novinare Danasa, koji su jedni od ređih koji se otvoreno bune i bore pored agresivnog širenja nacionalizma, govora mržnje i klero-fašizma

  8. Kovićevi protivnici su našli novu žrtvu. Svaka čast Ristiću na odgovoru!

  9. Bravo gospodine Ristić. Tako treba da se odnosi svaki pošteni čovek prema genocidu koji je izvršen prema našem narodu. Ovi nesrećnici koji daju negativne komentare neka im služi na čast. Uveren sam da je nemaju

  10. Sve je jasno normalnim ljudima u čemu je problem. Ovi što više vole sve od Srbije su otpad bili i biće. Živimo car.

  11. Gospodine Risticu, odavno ih niko nije tako raskrinkao i ogolio, kao Vi. Cestitam na odgovoru

  12. Rekao je jednom jedan covek:
    Nase zrtve nema ko da oplakuje!
    Kako li smo dosli do toga?
    Bravo Risticu!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.