Odgovor na Đokovićevu žalbu: Australija pominje suvereno pravo i pretnju novim hapšenjem

Ostavite komentar


  1. Na ovakvom primeru vidi se međunarodna snaga, pozicija, jedne države. Tačnije Srbije. Dobra pouka svim građanima koji putuju. Neke od nas neće mediji da prate i nemamo para za advokate. Zavera? Ne znam. Stvari tako stoje.

  2. Pravna drzava .Ako postujes zakon bez brige , u suprotnom nepomaze ni tetak ni ujka

  3. Živela demokratija i ljudska prava … Koga briga za sud, političari i mafija odlučuju i to je cela istina. To je taj demokratski anglosaksonski svet koji treba da nam je uzor i kome težimo?

  4. Toliko vesti a ne zna se zasto je Novaku zabranjen ulaz u Australiju. Ako je u pitanju neprimanje vakcina onda je sve uredu i jasno je. Novak je osoba koju veoma cenim kao igraca, ali nije osoba koja ima verifikovano znanje o vakcinama, mislim da ima samo osnovnu skolu, i bilo bi mu bolje da postuje zakone i nastavi lepo da igra tenis.

  5. Posle dobijenog spora, Novak moze na nesportski potez ponovnog pokusaja hapsenja da odgovori sa diplomatskim pasosem koji poseduje i da digne lestvicu za dalje gluposti australijske vlade…Ispostovao je golgotu i ako ne postuju sopstvene sudske odluke, red je da se koristi kec iz rukava…

  6. Australija je odavno otklizala u totalitarizam. Nije to više ona egalitarna, opuštena zemlja roštiljanja uz pivo sa komšijama…

  7. Nole Nole, nije trebalo da podržavaš proteste protiv Rio Tinta, ta firma je iz Australije! To ti se obilo o glavu!A i kome treba teniser koji stalno dobija na tom terenu
    Malo sarkazma naravno, Nole je CAR sporta ali nije isključen neki ovakav scenario.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.