Odgovor studenata FON-a na saopštenje Matematičkog fakulteta u vezi izbora prof. Todorčević

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je to što se i novinari bave manipulacijom. Ovaj tekst je pisala kandidatkinja lično, ili neko sa FON-a ko je njoj veoma blizak. Kako mogu obični studenti FON-a, koji se interesuju (ipak) za malo naprednije stvari, biti ovoliko upućeni u ovu problematiku – i to pogrešno? Sramota! Ovo nije prvi članak ovog tipa. Šta ćemo sa pritiscima i zapisnicima sa FON-a, naučnim doprinosom? Jadni studenti. Koleginica će im biti zahvalna. Ha, ha, ha, …

  2. Pa, vaznije je pitanje zasto je jedan profesor uopste prethodno pisao pismo FON-u i zalagao se za koleginicu? To nije normalno. Cime je bio ucenjen da tako postupi? Cime je ucenjen dekan FON-a da prekoraci svoja ovlascenja? Koja je to sila elimimisala Katedru iz odlucivanja i dovela do nekompetentne i nazakonite Komisije? Koja je to sila poslala Matematickom fakultetu, jednom od najuglednijih na UB, prosvetnu inspekciju koja mu izdaje nezakonit nalog? To su pitanja! A o ugledu FON-a necemo sada.

  3. Ovo je velika bruka za Univerzitet u Beogradu i za FON. Jedini moguci epilog je ostavka dekana FON-a, koji je ugrozio ugled Univerziteta u Beogradu. I to nije prvi slucaj kada FON baca ugled Univerziteta u Beogradu pod noge!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.