Odgovornost Srbije se izgubila u fontani i Beogradu na vodi

Fond za humanitarno pravo, forumZFD i Fondacija Hajnrih Bel organizovali tribinu povodom 22. godišnjice genocida u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Sta cemo sa humanitarnim pravima za 3.500 zrtava genocida u Bratuncu ?

  2. Zlocin se dogodio na vise strana ali genocid ne, to drzava Srbija nikad nece priznati i ne treba!

  3. Juče sam prisustvovao izlaganjima u Centru za kulturnu dekontaminaciju, jer rasprave nije bilo; pri čemu sam duboko razočaran; jer je na vrlo niskom duhovnom kvalititetu. Citat: “Prema njenim rečima, samo jedan udžbenik koristi reč genocid u smislu da postoje presude sudova i da su neki optuženi za genocid, "ali se već u sledećoj rečenici kaže da Srbija nije imala veze sa tim, što je netačno". A gde da pročitamo da je namera i režija bila izvedena od strane komande NATO sa znanjem ne samo Klintona? A sa namerom da obrukaju najsposobnijeg komandanta Mladića i njegovih boraca. Neki kao da ne znaju da je rat utakmica u kome se rezultat meri brojem ubijenih protivnika. A još i ne znaju šta je Niče zaključio, a to je istina. “Ko to ne bi ubio ako mu se pruži dobra prilika. Ovde znamo ko je podmetnuo Bošnjake da budu ubijeni, ali neki lažu da ne znaju. Nisko i jadno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.