Posle sedam godina provedenih na čelu Opštinskog odbora SPS u Bujanovcu, dr Miodrag Miliković podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju i o tome obavestio rukovodstvo stranke.
– Mislio sam za ovih sedam godina da je vreme beznađa i ekonomske i svakojake druge besperspektivnosti na jugu Srbije prošlost, ali izgleda da nije tako.

Posle sedam godina provedenih na čelu Opštinskog odbora SPS u Bujanovcu, dr Miodrag Miliković podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju i o tome obavestio rukovodstvo stranke.
– Mislio sam za ovih sedam godina da je vreme beznađa i ekonomske i svakojake druge besperspektivnosti na jugu Srbije prošlost, ali izgleda da nije tako. Srbi u Bujanovcu u poslednje tri godine suočavaju se i dalje sa problemima. Mi gotovo da nemamo nikakvo učešće u lokalnoj vlasti i odlukama koje ona donosi – objasnio je razloge ostavke za Danas, bivši predsednik SPS Bujanovca.
On iznosi probleme u kojima se našla privreda opštine Bujanovac, kao i na nedovoljnu podršku vlasti u Beogradu za razvoj ove opštine.
„Ne želim da u narednom periodu na bilo koji način saučestvujem u nimalo svetloj sudbini koja, čini mi se, očekuje opštinu u kojoj živim i radim. Očekujem da će mlađi i uporniji socijalisti imati više snage da ostvare bolje rezultate od mene“, navodi u ostavci koju je uputio predsednik SPS Ivici Dačiću, dosadašnji predsednik bujanovačkih socijalista.
Miodrag Milković je na pitanje novinara Danasa da li ostvaka znači i prelazak u neku drugu političku partiju, bio decidiran: „Od ovog trenutka sam nestranačka ličnost i uopšte ne razmišljam da budem član neke druge partije“.
U SO Bujanovac na vlasti je koalicija Patije za demokratsko delovanje (PDD) i Demokratske partije Albanaca (DPA), dok su predstavnici Srpske radikalne stranke (SRS) i Koalicije Složno za Bujanovac u opoziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari