Odloženo suđenje Babićevom vozaču za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac

Ostavite komentar


  1. ne smeju protiv najpoštenijeg pa možda čekaju da vazduplohova „izgrize“ savest – načekaće se .

    1. Ako odlozeno -pa decko nije ni vozio zasta da odgovara .Prvo pronadjite ko je obriso traku da taj trenutak udara ne postoiji a minut pre i minut kasnije kamere radile. To i lud vidi.Sloboda za dete koje je kao vozilo.

      1. Kakva sloboda za dete? Taj vozac je SAUCESNIK u prikrivanju, za sta takodje sleduje krivicna odgovornost.

  2. Znaci Babic je spavao za vreme radnog vremena . Epa ovako posto ga naravno nece osuditi nizasta morao bi na disciplinsku bar zbog spavanja za vreme radnog vremena, ako vodja ( diktator) ne spava skoro nikad ovo je razlog za otkaz. Da ne spominjemo jos ono da letuje na Brionima( gde nema Hotela) naravno ovo je sve ironija kao i zivot u srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.