Odloženo suđenje Babićevom vozaču

Ostavite komentar


  1. da se nije predomislio ? ako jeste, eno im ga onaj što je vozio kantrimena na brankovom mostu. na slobodi je i bez angažmana .

  2. A gde je tu „nezavisno sudstvo“? Gde je da odredi zatvor do novog suđenja jer nije prvi put odlaganje za nedolazak. Tako će 3-5 goduna a onda da zastari. Gde je naređenje za istragu o nestanku ključnih 2 minuta? Svuda gde ima nekog iz SNS ili vlasti fale neka 2 minuta ili zastari jer „nema dokaza“. Zato nekome ne daju da registruje auto, ličnu kartu ili slično jer duguje za pogrešno parkiranje i još mu policija kuca na vrata na 7 dana da to odleži u zatvoru. Nezavisno sudstvo u Srbiji je isto što i klovn u cirkusu.

  3. Cuja fali dva minuta, i to bas 2 kljucna minuta? Onda neka odgovaraju svi koji su odgovorni za nestanak ta 2 minuta. Okoreli kriminal.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.