Odloženo suđenje Jutki, deljene fotografije navodno Marije Lukić u donjem vešu

Ostavite komentar


  1. Gde je ona ministarka pravosudja sada da potvrdi kako nam je sudstvo nezavisno i jako? Gde je premijerka kao pripadnica ugrozene drustvene grupe da potvrdi kako je Srbija moderno i denokratsko drustvo? Gde je ministarka Mihailovic sada da prica o tome kako je ovo opstrukcija i novi nacin zastrasivanja zena? Gde ste sad, konacno, srpski Domacini da branite svoje sestre i majke od siledzija? Nigde nikog.

    1. Bravo na komentaru! Postali smo narod bez obraza i casti.Ovo je strasno.Pa ni pod raznim okupatorima i osvajacima nismo ovako nisko padali.Samo se pitam da li su nasi casni preci davali zivote za slobodu za ovakav moralno deformisan narod!!!

  2. Najnoviji „pronalazak“AV i njegovih du.elizaca, guranje žena u „prve borbene redove“je nešto najljigavije što je novi Gebels mogao da smisli. A te ćurke bez mozga, apsolutno ne mogu da razumem, to ni Frojd ni Jung zsajedno ne bi mogli da reše.

    1. Ono što Frojd i Jung ne rešavaju, rešavaju jutka i vučić sendvičima. Pojeftinili Srbi tokom ovih sedam zlatnih godina, kupiš ih za šaku pšenice.

  3. Pa gde su ti muskarci u Brusu da zastite zene od Jutke,jel razmisljaju oni kojima zena,cerka ili sestra radi u opstini da moze to isto da im se desi ili im se desilo a one cute zato sto nemaju od nikog podrsku.A Jutka im se svima smeje u lice.Srbijo gde si stigla!

  4. A najtužnije su ove žene koje mu aplaudiraju. Sram vas bilo, zbog vas treba da se stidim što sam žensko

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.