Odrastanje uz zatvoren prozor

Bor, crna ekološka tačka Srbije

Ostavite komentar


  1. Kada objavljuete fotografije zagadjenog Bora trazite od onih koji vam salju da potvrde da su to njihove. Ova koju ste objavili nije njihova i nemojte se cuditi ako je autorizovana a oni je isekli odnosno malo preuredili. Fotografija se pojavila pre par meseci i na drugim medijima i zna se njen autor. Pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Direktorka RFZO o nestašicama lekova: Normalna situacija, rešene zamene za decu i hormone 10

Direktorka RFZO o nestašicama lekova: Normalna situacija, rešene zamene za decu i hormone

Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić kaže za RTS, povodom navoda o nestašicama lekova, da se radi o situacijama koje su potpuno normalne i koje se redovno dešavaju. Objašnjava koja je zamena za palitreks, kako je rešen problem sa progesteronom, i šta je preduzeto zbog nestašice hormona rasta. Kada je reč o deci leptirima, navodi da od ukupno 38 obolelih, 17 treba da prima terapiju, a da je struka odredila dvoje koji su najhitniji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.