Održan pomen radnicima RTS-a ubijenim u NATO bombardovanju, porodice žrtava već 25 godina muči pitanje zašto ništa nije učinjeno da ih zaštite

Ostavite komentar


  1. „Da li to znači da su i nekome ovde bile potrebne naše žrtve? Da li to znači da su naši najmiliji bili žrtvovani?“ DA!!! Stalno pokusavamo da ove koji nas vec 30 godina „vode“ posmatramo kao ljude, a oni to nisu. Svesno i namerno nas unistavaju na sve moguce nacine, ekonomski, ljudski, moralno. Zaboravljate da su odbili pregovore iako im je jasno predoceno sta sledi. Mogli su izbeci bomradovanje, ali nisu hteli. Pa su vojsku smestili u dvorista vrtica, skola i bolnica. Znali su da ce gadjati RTS, pa su sklonili koga treba. I dan danas zrtve njihove gluposti koriste za SVOJU promociju, potpuno indiferentni na bol njihovih najmilijih, a od onih zlotvora zbog kojih smo stradali prave heroje.

  2. RTS je u to vreme važio za jedno od najsigurnijih mesta u Beogradu. Niko,baš niko nije očekivao da će NATO učiniti ono što ni HITLER nije uradio-gađati zgradu medija. Ljudi su i dolazili da provedu noć u Takovskoj računajući da su tu zaštićeni. Al jedno da se zna,ubice će kad tad odgovarati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.