Odsek za medijske studije novosadskog Filozofskog fakulteta: Zbog prljave kampanje Dinku Gruhonjiću je ugrožena bezbednost

Ostavite komentar


  1. To što mu zbog izrečeno neko preti i to što ga zbog izrečenog neko poziva na odgovornost dve su posve odvojene teme. Gospodin Gruhonjić pred etičkom komisijom treba da argumentuje i na kraju odgovara za svoje postupke.

  2. Znate kako da u Tel Avivu predajete na univerzitetu kao nemac pa u Dortmundu izjaviti kako imate lepo ime kao Adolf Hitler sumnjam da bi više predavali.

  3. Просто је невероватно да се изјава професора Грухоњића може бранити било каквом политичком пресијом од стране владајуће странке. Својим обраћањем у Дубровнику јасно се одредио према држави, према цркви и Србима преко Дрине. Вокабулар речи и начин како их је изговарао одишу мржњом , поготово помињући своје име које све оне које иоле познају историју напаћеног народа Козаре и околине асоцира на злогласног Јасеновачког џелата Динка Шакића.Да ли је могуће да део академске може било чиме да оправда овакав иступ.Студентски парламент је апсолутно на правом путу када тражи да се овакав антисрпски иступ санкционише.

  4. Apsolutno se slažem sa sva prva tri komentara!!! Ne treba ništa ni oduzeti ni dodati. Sva tri pogađaju suštinu. Sada se pokušava zamenom teza gospodin Gruhonjić osloboditi odgovornosti.

  5. Hvala velikom umetniku i stvaraocu Lordanu Zafranovicu. Izgleda da se samo on stidi

  6. @Vukailo
    Vi zelite da verujete da je to rekao Dinko i zajedno sa ostalim paljiteljima sirite neistinitu i montiranu izjavu.

  7. @Milapopovic
    Jos kad i vi znali da se postidite zbog verovanja u montirane izjave i osudjivanje ljudi koji drugacije misle, srpstvo bi daleko doguralo.

  8. Zora@ Budite tako ljubazni pa nam vi rastumačite njegovu izjavu za Dinka Šakića ili je možda i to montirano

  9. Dinko Gruhonjić da je kritikovao vlast,neku stranku, to bi bila sloboda govora ali blati i iznositi sve i svašta o svojoj državi i njenim gradjanina u stranoj državi to nije nikakva sloboda govora to je naručena mantra da se destabilizuje država.

  10. @ imate li vi uopŝte bilo kakve dokaze za sve ŝto ste naveli? Ako imate, pravac u tužilaŝtvo pa za to ŝto tvrdite podnesite krivičnu prijavu.
    Ako samo komentariŝte iz čiste mržnje i bez dokaza fali imate problem sa velikim deficitom moždanih vijuga i elementarnim vaspitanjem.

  11. Манипулативно медијско наметање става да је свако ко се не слаже са оним што изговара дотични господин, прорежимски настројен. Медијска слобода не значи ниподаштавање и извргавање руглу верских и националних осећања Срба у Србији. Студенти који су исказали своје незадовољство јер се и сами осећају увређено, ваљда имају право и слободу да кажу шта мисле. Можда уопште не треба да мисле? То је слобода? Демократија?

  12. Znači dotični se ponosno poistovećuje sa ustaškim zločincem i nikom ništa,svi treba da ćute i sad je njemu tobože ugrožena bezbednost…sta mislite da se neki profesor u Zagrebu poistovetio sa recimo Dražom Mihajlovićem ..koliko bi još bio profesor na fakultetu i koliko bio uopśte ostao u Zagrebu…razmislite o tome..ali po srbima sr može slobodno i bez posledica pljuvati..

  13. Pa nisam ja lajao po Cro i blatio državu u kojoj živi pa nek snosi posledice

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.